Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszóró csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a hangszóró nem képes semmilyen hang megszólaltatására, (értesítő hangjelzések, lejátszott médiafájlok hanganyagai), akkor a Galaxy S6 Edge Plus hangszóró csere oldhatja meg a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszóró

A hangszóró modul és a csengő hangszóró feladata az értesítő hangjelzések és a hanganyagok megfelelő minőségű megszóltatása. Ha a csengő hangszóró nem ad ki semmilyen hangot, érdemes legelőször ellenőrizni a hangerő szintet és azt, hogy a készülék nincs e néma üzemmódban.

Ha meghibásodik a csengő hangszóró, akkor csak a készülékre csatlakoztatott fülhallgatón keresztül hallhatjuk a különböző hanganyagokat. Általában akkor hibásodik meg a csengő hangszóró, ha a telefon extrém módon megsérül (pl.: nagy magasságból, nagy erővel leesik), esetleg bejut a víz a készülék alján keresztül a hangszóró modulhoz, ami zárlatot okozhat az alkatrészben.

Ha a tesztek is a csengő hangszóró meghibásodását mutatják, akkor a Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszóró cseréje fogj megoldani a problémát.  

Samsung Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszóró csere menete

A Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszórója a középkereten kapott helyet. Legelőször a készülék hátlapját szükséges leválasztani, majd ezt követően távolítjuk el a középkeret csavarjait és emeljük ki az alkatrészt. A meghibásodott csengő hangszóró kiszerelése után az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus csengő hangszóró beszerelése következik, majd a készülék összeszerelése. A ragasztó szilárdulási ideje miatt a szervizelés kb. 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Ha a Galaxy S6 Edge Plus hangjelzései vagy a lejátszott médiafájlok hanganyagai nem hallhatóak, akkor először győződjünk meg, hogy a készülék nincs néma üzemmódban és megfelelő e a hangerő szintje.
  • Szerviznehézségi szint: