Galaxy S6 Edge Plus előlapi kamera csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha az S6 Edge Plus előlapi kamerájával készített selfie-k minősége hirtelen romlik, akkor valószínű, hogy az előlapi kamera meghibásodott. Ilyenkor a Galaxy S6 Edge Plus előlapi kamera csere javasolt.

Esetenként előfordulhat, hogy a hátlapi kamera meghibásodása kihat az előlapi kamerára is, vagy az S6 Edge Plus kijelző üvege kívülről szennyeződött, ami által a képek homályosak, zavarosak lesznek.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus előlapi kamera

A Galaxy S6 Edge Plus-szal készített selfiek az 5 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően élesek és tiszták. Vannak esetek viszont, amikor sajnos az S6 Edge Plus előlapi kamerája meghibásodik, ekkor vége a jó minőségű képeknek egy időre. Ha azt tapasztalod, hogy az előlapi kamerával készített képek életlenek, zavarosak, akkor érdemes legelőször ellenőrizni az előlapi kamera környékét a kijelző felől, gyakran előfordul ugyanis, hogy zsír vagy egyéb szennyeződés miatt készülnek rossz minőségű képek. Ha a felület tisztasága mellet sem megfelelő minőségűek a készített képek, akkor valószínű, hogy meghibásodott az előlapi kamera, amit egy újra szoftverezéssel esetenként meg lehet javítani, viszont ha ez sem segít, akkor az Galaxy S6 Edge Plus előlapi kamera csere fogja orvosolni a problémát.  

Samsung Galaxy S6 Edge Plus előlapi kamera csere menete

Az előlapi kamera cseréjéhez legelőször el kell távolítani az S6 Edge Plus hátlapját, amit ragasztással erősítettek a középkerethez. Ezt követően néhány csavar kicsavarása után leemelhető a fém középkeret a kijelzőről. Ezt követően a szalagkábelek lecsatlakoztatása után kiemeljük az alaplapot, mely másik oldalán található az előlapi kamera szalagkábelének csatlakozója. A sérült alkatrészt kicseréljük az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus előlapi kamerára, majd kezdődhet a készülék összeszerelése. A ragasztó száradási ideje miatt a szervizelés kb 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Előfordulhat, hogy az előlapi kamera felülete szennyeződött és ez okozza a homályos, életlen, képek, ezért érdemes ellenőrizni a kamera lencse tisztaságát.
  • Előfordulhat, hogy a hátlapi kamera meghibásodása kihat az előlapi kamerára is és fordítva.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10