Galaxy S6 Edge Plus hangerő szabályzó szalagkábel csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy S6 Edge Plus nem reagál a hangerő szintjének módosítására, akkor vagy a hangerő gomb szalagkábele. A Galaxy S6 Edge Plus hangerő szabályzó szalagkábel csere megoldja a problémát.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus hangerő szabályzó szalagkábel

A szalagkábel általában csak a készülék nagyon extrém sérülés által hibásodik meg, például, ha egy sérüléskor keletkezett mély repedésen keresztül befolyik a víz és zárlatot okoz az alkatrészben.  
Ha meghibásodik a szalagkábel, akkor a hangerő szabályzó gomb megfelelő működése érdekében ki kell cserélni a Galaxy S6 Edge Plus hangerő szabályzó gomb szalagkábelt.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus hangerő szabályzó szalagkábel csere menete

A hátlapot kell legelőször leválasztani, melyet speciális ragasztással rögzítettek a középkerethez. A hangerő szabályzó szalagkábel a középkereten kapott helyet, így néhány csavar kiszerelésével leválasztjuk azt. Fém csipesz segítségével óvatosan leválasztjuk a meghibásodott szalagkábelt, majd az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus hangerő szabályzó szalagkábel beszerelése után kezdődhet a készülék összerakása. A hátlapot szintén ragasztással erősítünk a középkerethez, aminek a száradási ideje kb 2-3 óra, így a teljes szervizelési idő 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  • Szerviznehézségi szint: