Galaxy S6 Edge Plus home gomb csere 16.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy S6 Edge Plus home gombja nem reagál az érintésre, vagy az ujjlenyomat- olvasó nem képes megfelelően leolvasni az előzőleg beállított ujjlenyomatot, akkor a Samsung Galaxy S6 Edge Plus home gomb csere oldhatja meg a problémát.  

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus home gomb

A Galaxy S6 Edge Plus home gombját ujjlenyomat- olvasóval is ellátták, így a készülék kijelzőjét meg egyszerűbben és még biztonságosabban lehet feloldani. Sajnos bizonyos esetekben előfordulhat, hogy meghibásodik a home gomb és az ujjlenyomat-olvasó, például, ha víz folyik a home gomb körül lévő apró réseken keresztül a készülék belsejébe, ekkor ugyanis a nedvesség zárlatot okozhat az alkatrészben.

Tehát, ha a készülék nem reagál a home gomb megnyomására vagy az ujjlenyomat- olvasó nem tudja megfelelően leolvasni az ujjlenyomatot, továbbá, ha a Galaxy S6 Edge Plus home gombja enyhén lötyög és laza, akkor a Galaxy S6 Edge Plus home gomb cseréjét javasoljuk.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus home gomb csere menete

A home gomb cseréjéhez a Galaxy S6 Edge Plus készüléket szinte teljesen szét kell szedni, ezért javasoljuk, hogy mindenképp szakszervizben végeztesse el a cserét.

A folyamat első lépése a hátlap leválasztása, majd a középkeret csavarjainak eltávolítása és a keret kiszerelése következik. Ezt követően hozzáférünk az alaplaphoz, az akkumulátorhoz és a többi belső alkatrészhez. Az alaplapra csatlakoztatott szalagkábelek szétcsatlakoztatása után kiemeljük azt, majd óvatosan az akkumulátort is. A kijelző leválasztása után tudjuk eltávolítani a sérült home gombot. A folytatásban az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus home gomb beszerelése után összeszereljük a készüléket, a szükséges alkatrészeket ragasztóval visszaerősítjük a helyükre. A ragasztó száradási ideje kb. 2-3 óra, így a szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

 

  • Szerviznehézségi szint: