Galaxy S6 Edge Plus középkeret csere 39.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy S6 Edge Plus középkerete leejtés, nagyobb ütődés hatására megsérült, esetleg olyan extrém sérülés érte, ami hatására megrepedt, akkor az a belső alkatrészek meghibásodását vonhatja maga után.

A cserélendő Samsung Galaxy S6 Edge Plus középkeret

A műanyag középkeret főként esztétikai szerepet tölt be, ennek ellenére a komolyabb sérülése az Galaxy S6 Edge Plus belső alkatrészeinek sérülését is okozhatja.

Abban az esetben, ha a középkeret úgy sérült meg, hogy csupán egy kis rés figyelhető meg a középkeret és a kijelző között, akkor eleinte csak kis lazulásnak tűnik, később viszont a belső alkatrészek meghibásodásához vezethet, hiszen könnyedén bejuthatnak a készülék belsejébe a különböző szennyeződések, a pára és a víz, ezért az alkatrész repedése vagy extrém sérülése esetén mindenképpen javasoljuk a Samsung Galaxy S6 Edge Plus középkeret cserét.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus középkeret csere menete

Először a Galaxy S6 Edge Plus hátlapját távolítjuk el, melyet ragasztóval rögzítettek a középkerethez. Ezt követően néhány csavar eltávolítása után leemelhető a sérült középkeret, melyről átszereljük a rajta elhelyezkedő hátlapi kamera lencsét, az oldalsó gombokat, a csengő hangszórót, és az NFC antennát az új, gyári Samsung Galaxy S6 Edge Plus középkeretre, majd kezdődhet a készülék összeszerelése és ragasztása. A ragasztó száradási ideje kb. 2-3 óra, ezért a szervizelés kb. 2,5-3,2 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Védőtokkal megóvhatjuk a Galaxy S6 Edge Plus készülékünk középkeretét a sérülésektől egy bizonyos szintig.
  • Szerviznehézségi szint: