Galaxy S6 kamera üveg csere 10.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A cserélendő Galaxy S6 kamera üveg cseréjét abban az esetben kell elvégezni, ha a telefonnal készített fotók homályosak, életlenek. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül megoldjuk a problémát.

A cserélendő Galaxy S6 kamera üveg

A Galaxy S6 kameráját üveg védi a nagyobb meghibásodásoktól. Ennek az alkatrésznek hála, nem telepszik meg por magán a kamerán, sőt a legtöbb kívülről érkező koszolódást távol tudja tartani.

Azonban egy szerencsétlenebb odaütődésnek következtében az üveg könnyedén sérülhet. Ráadásul az élesebb tárgyak is veszéllyel fenyegetik, hiszen könnyedén megkarcolhatják. Nagyobb erőhatás következtében pedig könnyedén eltörhet. Egy hibás kamera üveg gátol a legjobb képek készítésében, ezért javasoljuk a cseréjét.

A Galaxy S6 kamera üveg csere menet

Ha kikapcsoltuk és eltávolítottuk a SIM-kártyát a készülékből, hőlégfúvó pisztoly segítségével felmelegítjük a hátlapot, majd lepattintjuk azt a középkeretről. Kicsavarozzuk a panelt tartó csavarokat, majd felmelegítjük az előlapot is. Mivel a belső alkatrészeket a kijelzőhöz építették, így azt is le kell választanunk.

Hasonlóan a hátlaphoz, a kijelzővel is ugyanúgy járunk el. Miután szétválasztottuk őket, szabadon kicserélhetjük a kamera üveget. Összeszerelés után egy mindent átfogó teszten esik át a telefon.

Pro tipp

  • Mivel a probléma forrása lehet koszolódás is, így előfordulhat, hogy cserélnünk sem kell az alkatrészt, elég csupán azt megtisztítani.
  • Szerviznehézségi szint: 5/10