Galaxy S7 Edge akkumulátor csere 17.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a megszokottnál gyorsabban merül a készüléked, vagy folyamatosan kikapcsol, újraindul a töltőről vagy a számítógépről való lecsatlakoztatás után, akkor a Galaxy S7 Edge akkumulátor csere javasolt.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor

Az S7 Edge telepe az S7-nél is nagyobb kapacitással rendelkezik, a 3600 mAh-s erőforrás normál használat esetén akár KÉT napig is kibírja töltés nélkül, amit különböző beállításokkal és szoftverekkel még tovább lehet húzni.

Az akkut a vezeték nélküli töltőmodulnak köszönhetően kényelmesen töltheted egy Wireless (vezeték nélküli) töltő segítségével, illetve a Galaxy S7 Edge hozzá illő gyorstöltővel is tölthető, ami már 10-15 perces töltéssel, akár 2-3 órás használatot biztosít.

Az alkatrész cseréjére akkor van szükség, ha a készülék hálózati adapterről vagy USB kábelen keresztül a számítógépről töltve üzemel, lecsatlakoztatást követően viszont hirtelen kikapcsol. Esetenként az is előfordulhat, hogy a készülék csupán 10-30%-nyi töltést vesz fel, illetve ebben az intervallumban kikapcsol, újraindul. Ha ezeket tapasztalod, akkor javasolt az erőforrás cseréje.

Fontos tudnod, hogy sok helyen gyáriként árulnak olyan telepeket, ami csupán gyári minőségű utángyártott alkatrészek, amik élettartama rövidebb, mint a Samung gyárból származó akkuké. Mi csak valódi gyári alkatrészeket árulunk, és ezeket szereljük be a készülékekbe.

Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor csere menete

A cseréhez először a fém keretre ragasztott hátlapot kell eltávolítani egy hőfúvó pisztoly és egy műanyag pengető segítségével, majd ezután távolítható el az antennamodul és a vezeték nélküli töltőmodul. Ezt követően miután lecsatlakoztatjuk az alaplap összes csatlakoztatóját, kiemelhető az alkatrész. Így már könnyedén hozzáférünk a meghibásodott telephez, melyet egy vékony széles szerszámmal óvatosan eltávolítunk. Ezután a végső fázis következik, az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor beszerelése és a készülék összerakása. A ragasztó száradása miatt a szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  •  Az akku kíméléséhez, élettartamának növeléséhez sok hasznos leírást találhatsz az interneten.
  •  Ne használj olyan alkatrészt, melynek beszerzési helye ismeretlen számodra. Egy felpúposodott vagy felrobbant telep ugyanis nagyobb mértékű kárt okozhat a készülékben, mint amennyit spórolhatsz rajta.
  •  Szerviznehézségi szint