Galaxy S7 Edge akkumulátor csere 17.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a megszokottnál gyorsabban merül a készüléked, vagy folyamatosan kikapcsol, újraindul a töltőről vagy a számítógépről való lecsatlakoztatás után, akkor a Galaxy S7 Edge akkumulátor csere javasolt.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor

Az S7 Edge telepe az S7-nél is nagyobb kapacitással rendelkezik, a 3600 mAh-s erőforrás normál használat esetén akár KÉT napig is kibírja töltés nélkül, amit különböző beállításokkal és szoftverekkel még tovább lehet húzni.

Az akkut a vezeték nélküli töltőmodulnak köszönhetően kényelmesen töltheted egy Wireless (vezeték nélküli) töltő segítségével, illetve a Galaxy S7 Edge hozzá illő gyorstöltővel is tölthető, ami már 10-15 perces töltéssel, akár 2-3 órás használatot biztosít.

Az alkatrész cseréjére akkor van szükség, ha a készülék hálózati adapterről vagy USB kábelen keresztül a számítógépről töltve üzemel, lecsatlakoztatást követően viszont hirtelen kikapcsol. Esetenként az is előfordulhat, hogy a készülék csupán 10-30%-nyi töltést vesz fel, illetve ebben az intervallumban kikapcsol, újraindul. Ha ezeket tapasztalod, akkor javasolt az erőforrás cseréje.

Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor csere menete

A cseréhez először a fém keretre ragasztott hátlapot kell eltávolítani egy hőfúvó pisztoly és egy műanyag pengető segítségével, majd ezután távolítható el az antennamodul és a vezeték nélküli töltőmodul. Ezt követően miután lecsatlakoztatjuk az alaplap összes csatlakoztatóját, kiemelhető az alkatrész. Így már könnyedén hozzáférünk a meghibásodott telephez, melyet egy vékony széles szerszámmal óvatosan eltávolítunk. Ezután a végső fázis következik, az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge akkumulátor beszerelése és a készülék összerakása. A ragasztó száradása miatt a szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  •  Az akku kíméléséhez, élettartamának növeléséhez sok hasznos leírást találhatsz az interneten.
  •  Ne használj olyan alkatrészt, melynek beszerzési helye ismeretlen számodra. Egy felpúposodott vagy felrobbant telep ugyanis nagyobb mértékű kárt okozhat a készülékben, mint amennyit spórolhatsz rajta.
  •  Szerviznehézségi szint