Galaxy S7 Edge antenna modul csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Galaxy S7 Edge antenna modul meghibásodására kell gyanakodnod, ha a készülékbe helyezett SIM-kártya működőképes, a térerővel sincs probléma, de a telefon mégsem képes a hálózatra kapcsolódni.

A cserélendő Galaxy S7 Edge antenna modul

Az antenna modul biztosítja, hogy a készülékeddel elérd a hálózatot, természetesen a térerő függvényében változik a jel erőssége, ezt nem határozza meg az antenna modul. Azonban ha erős jel mellett sem érzékel hálózatot, egyértelműen ezzel az alkatrésszel van probléma.

Meghibásodását előidézheti beázás, egy nagyobb odaütődés is, esetleg egyéb szoftveresen előforduló probléma is. Szervizünkben kivizsgáljuk és rövid időn belül javítjuk.

A Galaxy S7 Edge antenna modul csere menete

A Galaxy S7 Edge antenna modulja a hátlap mögött, a telefon felső részén helyezkedik el. A telefont kikapcsoljuk, kivesszük belőle a SIM-kártyát. A hátlap erősen tapad, hiszen ragasztóanyaggal borították körbe, ezt fel kell hevítenünk. Hőlégfúvó pisztollyal melegítjük, majd vékony pengetőkkel tökéletesen elválasztjuk.

Az antenna modulhoz így már teljes hozzáférésünk van. Az alaplapból lecsatlakoztatjuk az akkumulátort, így áramtalanítjuk a készüléket, majd kiemeljük a meghibásodott alkatészt. Újat a helyére helyezve építjük vissza a telefont az eredeti állapotába.

Pro tipp

  • Ha telefont váltasz, könnyen nézhetsz szembe azzal a problémával, hogy a régi SIM-kártyád mérete nem engedi használni azt az új telefonban. Ebben az esetben, az üzletünkben is kapható Nano SIM adaptert javasoljuk számodra.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10