Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a telefon nem reagál a power gomb megnyomására, akkor vagy a gomb, vagy a szalagkábel hibásodott meg. A Samsung Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel csere a második esetben indokolt.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel

A Samsung Galaxy S7 Edge ki- és bekapcsolásáért, a power gomb felelős, emellett pedig a kijelző be- és kikapcsolását is elvégezhetjük általa. Ha maga a gomb vagy a szalagkábel meghibásodik, akkor a készülék nem érzékeli a gomb megnyomását, így nem végzi el a hozzá tartozó feladatot. A szalagkábel szakadásához, meghibásodásához nagyon extrém hatások szükségesek, így normál használat mellett nem valószínű az alkatrész meghibásodása. Ha a készülék mégis úgy sérülne, hogy nagyobb, mélyebb repedések keletkeznek rajta, akkor a készülék belsejébe szivárgó víz zárlatot okozhat a gomb elektronikájában.

Samsung Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel csere menete

Az S7 Edge hátlapját kell eltávolítanunk legelőször, melyet a gyárban egy speciális ragasztóval rögzítettek a középkerethez. Ezt követően a vezeték nélküli töltő modul, az antennamodul és a hangszóró modul kiszerelése szükséges ahhoz, hogy hozzáférjünk a Galaxy S7 Edge belső alkatrészeihez. Itt az alaplapról lecsatlakoztatás után kiszereljük a power gomb meghibásodott flex kábelét. Az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge bekapcsoló gomb szalagkábel beszerelése és csatlakoztatása után kezdődhet a készülék összeszerelése. A hátlap új ragasztásának szilárdulási ideje kb. 2-3 óra, így a teljes szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

 

  • Nem ajánljuk, hogy otthon a javításába kezdj, hiszen a speciális ragasztóanyag eltávolítása precíz munkát igényel.
  • szerviznehézségi szint: