Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Akkor szükségek a Samsung Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel csere, ha a készülék nem reagál a gomb megnyomására, így nem lehet vele szabályozni a hangerő szintjét.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel

Ahhoz, hogy a szabályzó gomb megfelelően működjön, szakadásmentes kapcsolatra van szükség az alaplap és a gomb között, mely kapcsolatot a szalagkábel teremti meg. Ez általában csak a készülék nagyon extrém sérülés által hibásodik meg, például, ha egy sérüléskor keletkezett mély repedésen keresztül a befolyt víz zárlatot okoz.

Ha meghibásodik a kábel, akkor a szabályzó gomb megfelelő működése érdekében ki kell cserélni a flex kábelét.

Samsung Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel csere menete

A Galaxy S7 Edge hátlapját kell legelőször leválasztani, melyet ragasztóval erősítettek a középkerethez. Egy hőfúvó segítségével felmelegítjük a hátlapot, majd egy tapadókoronggal, egy műanyag szerszámmal eltávolítjuk a Galaxy S7 Edge hátlapját. Ezt követően a vezeték nélküli töltő modul, az antennamodul és a hangszóró modul kiszerelése után férünk hozzá a Galaxy S7 belő alkatrészeihez. A meghibásodott kábelt lecsatlakoztatjuk az alaplapról, majd kiszereljük. Ezt követően az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge hangerő szabályzó szalagkábel beszerelése és csatlakoztatása után megkezdődhet a Galaxy S7 Edge összeszerelése. A hátlap új ragasztásának szilárdulási ideje 2-3 óra, így a teljes szervizelési idő 2,5-3,5 óra.

Pro tipp

  • A hangerőszabályzó beragadása esetén ne próbáljuk semmilyen eszközzel kifeszíteni, mert a telefon további károsodásával járhat.
  • Szerviznehézségi szint: