Galaxy S7 Edge hátlap csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a Galaxy S7 Edge hátulja nagyobb ütés vagy nagy nyomás hatására megreped vagy betörik, akkor az esetleges sérülések elkerülése érdekében mielőbb javasolt a Samsung Galaxy S7 Edge hátlap csere.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge hátlap

A Samsung újabb modelljeinek hátulja már nem pattintható le olyan könnyedén, mint az elődöké, hanem egy speciális ragasztó rögzíti a középkerethez. Ez többek között azért is hasznos, mert a készülék egy esetleges leejtéskor nem esik darabokra, így jobban megóvja a belső alkatrészeket a sérülésektől.

Az S7 Edge hátsó lapját a Samsung üvegborítással látta el, aminek köszönhetően exkluzív megjelenéssel rendelkezik, viszont nagy ütés vagy fókuszált nyomás hatására az üvegborítás megsérülhet, így előfordulhat, hogy a berepedt vagy betört üveglap fizikai sérülést okoz a kezünkön, ezért érdemes mielőbb kicserélni.

Samsung Galaxy S7 Edge hátlap csere menete

A szóban forgó alkatrészt speciális ragasztóval rögzítették a középkerethez, így elsőként egy hőfúvó pisztoly segítségével felmelegítjük, ezáltal felenged a ragasztó. Ezt követően egy tapadókorong és egy vékony, műanyag pengető segítségével óvatosan leválasztjuk a fém középkeretről. Ezután az új, gyári Galaxy S7 Edge hátlapot újraragasztással rögzítjük a fém középkerethez. A ragasztó szilárdulási ideje kb. 2-3 óra, így a teljes szervizelési idő 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  •  Sok helyen árulnak különböző védőtokokat, melyek funkciójukból adódóan óvják a készüléket a karcolódástól és a sérülésektől.
  •  Szerviznehézségi szint: