Galaxy S7 Edge home gomb csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha a készülék középső gombja mozog, lötyög, vagy nem reagál az ujjlenyomat-olvasó az érintésre, akkor valószínű, hogy meghibásodott az alkatrész, így javasolt a Samsung Galaxy S7 Edge home gomb csere.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge home gomb

Az S7 Edge előlapján lévő egyetlen fizikai gombot a gyárban egy ujjlenyomat- olvasóval is ellátták, így könnyedén feloldhatjuk a Galaxy S7 Edge képernyőjét. Előfordulhat azonban, hogy meghibásodik a gomb és az érzékelő.

Ha azt tapasztalod, hogy a készülék nem reagál a gomb megnyomására vagy nem tudja megfelelően leolvasni az ujjlenyomatot, továbbá, ha enyhén lötyög és laza a szóban forgó alkatrész, akkor érdemes megnézetned egy hozzáértővel a készüléket.

Samsung Galaxy S7 Edge home gomb csere menete

Az alkatrész cseréjéhez az S7 Edge hátlapját és kijelzőjét is le kell választani a középkeretről, így a cserét csak hozzáértő, tapasztalt szervizessel végeztesse el!

A szervizelési folyamat első lépése a hátlap leválasztása a fém középkeretről, melyet egy hőfúvó, egy tapadókorong és egy vékony, műanyag pengető segítségével tudunk elvégezni. Ezt követően az akkumulátor és az alaplapra csatlakoztatott összes szalagkábel lecsatlakoztatása után emelhető ki az alaplap, valamint az akkumulátor. A következő fázis a kijelző kiszerelése, mely a Galaxy S7 Edge hátlapjához hasonlóan speciális ragasztással erősítettek a fém középkerethez, így a leválasztási eljárás azonos a hátlapéval, viszont itt még óvatosabban kell eljárni, hiszen a kijelző sérülékenyebb, mint az S7 Edge hátlapja. Ezt követően hozzá tudunk férni a sérült gombhoz, melyet enyhén felmelegítünk, és leválasztunk a középkeretről. Az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge home gomb beszerelése után következhet a készülék összeszerelése és ragasztása, mely kb. 2-3 óra alatt szárad meg, így a teljes szervizelési idő kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Szerviznehézségi szint: 10/10
  • Home gomb cserekor a kijelz