Galaxy S7 Edge kamera lencse csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha karcos, repedt, esetleg teljesen betört a hátsó kamera védőlencséje, emiatt a hátlapi kamerával készített képek életlenek, foltosak, akkor javasolt a Samsung Galaxy S7 Edge kamera lencse csere.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 Edge kamera lencse

A készülék hátlapja és a rajta elhelyezkedő védőlencse tud legkönnyebben megsérülni, összekarcolódni. Amíg a karcosság a hátlapra csupán esztétikai szempontból van hatással, addig a hátlapi kamerával készített képek minőségét rontja, ha sérült a lencse. A hátlap a nagy és sima felülete által a mindennapi használat során könnyedén karcolódik, egy-egy leejtés alkalmával előfordul, hogy bereped, pókhálósodik. Ebből adódóan tehát védőlencsét előbb kell cserélni, mint hátlapi kamerát, ami jó hír, hiszen utóbbi cseréje drágább.

Ha tehát azt tapasztalod, hogy az S7 Edge hátlapján lévő lencse megrepedt, megkarcolódott, akkor a hibátlan képek és a hátlapi kamera épségének érdekében javasoljuk a cseréjét.

Samsung Galaxy S7 Edge kamera lencse csere menete

A cseréhez csupán a hátlapot kell leválasztani a középkeretről, ami viszont a régi modellekkel ellentétben nem pattintható le, hanem ragasztással van hozzáerősítve a középkerethez, ezért legelőször egy hőfúvó pisztollyal felmelegítjük a hátlapot, hogy felengedjen a ragasztó. Ezután egy tapadókorong és egy vékony, műanyag pengető segítségével óvatosan leválasztjuk a hátlapot a középkeretről. A cserélendő alkatrész kiszerelése és az új, gyári Samsung Galaxy S7 Edge kamera lencse beszerelése után kezdődhet a hátlap visszaragasztása, melynek szilárdulási ideje kb. 2-3 óra, így a teljes szervizelési idő 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  • Különböző védőtokok használatával elkerülhetjük a telefon sérülését, karcolódását.
  • Szerviznehézségi szint: