Galaxy S7 kamera lencse csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha azt tapasztalod, hogy a hátlapi kamerával készített képek életlenek, foltosak és a hátlapi kamera lencséje karcos, repedt, esetleg teljesen betört, akkor javasolt a Samsung Galaxy S7 kamera lencse csere mielőbbi elvégzése.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 kamera lencse

A Galaxy S7 kamera lencse feladata, hogy átlátszó pajzsként megóvja a hátlapi kamerát a szennyeződésektől, a párától, a különböző fizikai hatásoktól. Mint minden okostelefonnak, a Galaxy S7-nek is a hátlapja és a rajta elhelyezkedő kamera lencse az egyik legsérülékenyebb pontja. Nagy és sima felülete által a mindennapi használat során könnyedén karcolódik, egy-egy leejtés alkalmával előfordul, hogy bereped, pókhálósodik. Ebből adódóan tehát kamera lencsét előbb kell cserélni, mint hátlapi kamerát, ami jó, hiszen kevésbé kell mélyre nyúlnod a zsebedben és egyszerűbb szervizfolyamatot igényel.
Tehát, ha azt tapasztalod, hogy a Galaxy S7 hátlapján lévő kamera lencse megrepedt, megkarcolódott, akkor a hibátlan képek és a hátlapi kamera „egészségének” érdekében javasoljuk, hogy mielőbb cseréltesd ki a Samsung Galaxy S7 kamera lencsét.

Samsung Galaxy S7 kamera lencse csere menete

A kamera lencse cseréjéhez a hátlapot kell eltávolítani, melyet a gyárban ragasztóval erősítettek a középkerethez, ezért legelőször egy hőfúvó pisztollyal körbe felmelegítjük a hátlapot, hogy felengedjen a ragasztó. Ezután egy tapadókorong segítségével apró rést képzünk a hátlap és a középkeret között, mely rést kihasználva egy vékony, műanyag pengetővel óvatosan leválasztjuk a hátlapot a középkeretről. A cserélendő Galaxy S7 kamera lencse kiszerelése és az új, gyári alkatrész beszerelése után kezdődhet a hátlap visszaragasztása, melynek szilárdulási ideje kb. 2-3 óra, így a teljes szervizelési idő nagyjából 2,5-3,5 órát vesz igénybe.

Pro tipp

  •  Óvjuk a készüléket és a kamera lencsét a karcolódástól, nagyobb ütésektől, egy pontra összpontosuló nagyobb nyomástól.
  •  Szerviznehézségi szint: