Galaxy S7 középkeret csere 21.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A középkeret általában nagy fizikai behatás során sérülhet meg. Ilyenkor a sérült középkeret a kijelző és a egyéb alkatrészek meghibásodásához vezethet, ezért a Galaxy S7 középkeret cseréje javasolt.

A cserélendő Samsung Galaxy S7 középkeret

A Galaxy S7 középkerete annak ellenére, hogy fémből van és strapabíró, bizonyos esetekben előfordulhat, hogy ki kell cserélni. Például, ha az S7 nagy fizikai hatásnak, nagy nyomásnak, vagy ütődésnek lett kitéve, akár magasról történő leejtésből, vagy véletlen rátaposásból adódóan, stb.

Abban az esetben, ha a kijelző nem rongálódott meg, csupán egy kis rés figyelhető meg a középkeret és a kijelző között, akkor eleinte csupán kis lazulásnak tűnik, később viszont a kijelző leválásához és töréséhez vezethet.

Ha viszont akkora volt a Galaxy S7-re ható fizikai hatás, ami következtében a kijelző is darabokra tört, valamint a középkereten is megfigyelhető akár egy minimális elváltozás is, akkor a Galaxy S7 középkeret cserélje is szükséges, a kijelző cserén kívül.

Samsung Galaxy S7 középkeret csere menete

Mivel a fém középkerethez vannak hozzáerősítve a Samsung Galaxy S7 működéséért felelős főbb alkatrészek, ezért a középkeret cseréhez magas szintű szervizelési tapasztalatra van szükség!

Első lépésként a Galaxy S7 hátlapját kell eltávolítani, melyet a gyárban egy speciális ragasztóval rögzítettek a középkerethez. Ezt követően a vezeték nélküli töltő modul, az antennamodul és a hangszóró modul kiszerelése után férünk hozzá a Galaxy S7 belső alkatrészeihez. Az akkumulátor, az alaplap, az oldalgombok és az összes szalagkábel szétcsatlakoztatása következik, valamint az alkatrészek kiszerelése. Az alkatrész cseréje előtti utolsó lépésként a kijelzőt szükséges leválasztani a középkeretről, mely a hátlaphoz hasonlóan egy speciális ragasztóval van a rögzítve a középkerethez. Ezután következhet az alkatrész/ alkatrészek cseréje és a telefon összeszerelése.

Pro tipp:

  • Sok helyen találhat speciális védőtokokat a Galaxy S7-hez, amik bizonyos szintig megvédik a telefont a fizikai ráhatásoktól.
  • Szerviznehézségi szint: 9/10