Galaxy S8 antenna modul csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S8 antenna modul cseréje szükséges, ha a készülék nem képes hálózatra kapcsolódni. Ennek következtében telefonhívást sem tudsz rajta indítani, és a szolgáltatód által biztosított internetet sem éred el.

A cserélendő Galaxy S8 antenna modul

A Samsung Galaxy S8 hálózat elérése az antenna modulon keresztül történik. Meghibásodása esetén a készülék nem képes hálózati kapcsolatot létrehozni. Ilyenkor telefonhívást sem fogadni, sem indítani nem tudsz, ráadásul a szolgáltatód által biztosított internetes kapcsolatot sem tudod elérni.

Meghibásodása egyaránt előfordul abban az esetben is, amikor egy kívülről érkező erősebb erőhatásnak köszönhetően elmozdul, vagy megtörik. Ugyanakkor belső szoftveres hibásodás során is tapasztalhatsz hasonló hibajeleket. Előző esetben a megoldást az alkatrész cseréje, utóbbi esetben pedig az újraszoftverezés jelenti.

A Galaxy S8 antenna modul csere menete

A Samsung Galaxy S8 antenna modul közvetlenül a hátlap, illetve a belső alkatrészeket fedő panelja alatt helyezkedik el, amin helyet kapott az NFC kártya és a vezeték nélküli töltésre alkalmas egység is. Cseréjéhez ezt az alkatrészt kell elérnünk.

Kikapcsoljuk a készüléket és egyenletes hősugárzást mérünk a készülékre. Ha kellőképpen felmelegedett, pengetőkkel választjuk el az immár feloldott ragasztóanyagot, és leválasztjuk a hátlapot. A fedőpanelt rengeteg csavar rögzíti erősen, azokat egytől-egyig eltávolítjuk és kiemeljük az alkatrészt. Leteszteljük a készüléket, ha mindent rendben találtunk, visszaszolgáltatjuk a tulajnak.

Pro tipp

  • Érdeklődj a szolgáltatódtól, hogy megfelelően működik-e a kapcsolat, hiszen nem minden esetben az alkatrész hibája.
  • Az antenna modult megvédheted egy megbízható minőségű Samsung Galaxy S8 tokkal.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10