Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Samsung Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel cseréjére lesz szükség, ha a készüléked bekapcsológombja nem reagál nyomásra. Szervizünkben terheltségtől függően rövid időn belül vállaljuk cseréjét. 

A cserélendő Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel

A cserére szoruló Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel eltört, illetve elszakadt. Leggyakrabban kívülről érkező, erősebb behatás következtében fordul elő. Maga, a készülék bekapcsoló gombja erős anyagú, minőségi alkatrész, így ritka a meghibásodása. Habár használat során megkophat. Ennek kivédésére ajánlott egy minőségi Galaxy s8 tokkal felruházni a készüléked.

Porosodás során beragadhatnak a gombok, beázás következtében pedig a lerakódott oxidációs réteg jelentheti a probléma forrását. A szalagkábel vékony szerkezetű alkatrész, így könnyen sérül.

A Galaxy S8 bekapcsoló szalagkábel csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket és eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. Előlapjára fordítva felmelegítjük a hátlapját, majd leválasztjuk a keretről. A belső alkatrészeket az NFC kártya és a csengőhangszóró fedi, azokat kicsavarozzuk és kiemeljük.

Az akkumulátor csatlakozóját leválasztjuk az alaplapról és ugyanígy teszünk az összes többi alkatrész csatlakozójával is. A csavarokat kicsavarozzuk és kiemeljük az alaplapot. Alatta található a bekapcsoló szalagkábel, amit ezúton kicserélünk egy újra.

Pro tipp

  • A javítás nehéz és fáradalmas művelet, amit otthon egyáltalán nem ajánljunk elvégezni.
  • Internetről rendelt alkatrészek gyakran silány minőségűek, érdemes profikra bízni a beszerzését.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10