Galaxy S8 előlapi kamera csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az elkészített szelfik homályosak, életlenek, sötét foltokkal borítottak? A Samsung Galaxy S8 előlapi kamerájának cseréje jelentheti a megoldást. Szervizünkben terheltségtől függően, rövid időn belül cseréljük a hibás alkatrészt.

A cserélendő Galaxy S8 előlapi kamera

A Samsung aktuális nagyágyúja a Galaxy S8 egy igen erős, 8 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik. Természetesen ez az adat nem minden. A beállításai mint a színmélység, kontraszt aránya tökéletesen csiszoltak, így válik az egyik legjobb szelfikamerává a Samsung előlapi kamerája.

Meghibásodása sokszínű lehet. Habár víz- és porállónak van titulálva a telefon, a szervizünkben már megtanultuk, hogy ennek ellenére előfordulhat a kamera előtti lencse olyan fokú porosodása, ami gátolja az ideális képek készítését. Egy erősebb beázás következtében szinten oxidálódhat az alkatrész, erősebb külső behatások során pedig elmozdulhat. Ilyenkor szükséges cserélni a hibás alkatrészt.

A Galaxy S8 előlapi kamera csere menete

Kikapcsoljuk a készüléket, majd felmelegítjük a hátlapját, hogy az alatta található ragasztóanyag feloldjon. Pengetőkkel leválasztjuk a keretről. A belső alkatrészeket fedőpanel takarja, amin az NFC kártya is helyet kapott, ezt lecsavarozzuk és eltávolítjuk.

Az akkumulátort lecsatlakoztatjuk az alaplapról, kiemeljük, majd magával az alaplappal is hasonlóan járunk el. Alatta található az előlapi kamera, amit ki tudunk cserélni egy újra. A szerviz végén természetesen leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • A feltűnően olcsó szervizeket kezeld fenntartással, csak olyan üzletekbe add a készüléked, ami jó értékeléseket kapott.
  • Egy kiváló minőségű Samsung tokkal elkerülheted az ütéssel kapcsolatos problémákat.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10