Galaxy S8 hátlap csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Galaxy S8 hátlap cseréjét javasoljuk, ha a készülék hátlapja egy külső erőhatás következtében eltört, vagy súlyosan megkarcolódott. Mivel a Galaxy S8 hátlapja üveg, így egy mélyebb karcolódás is töréshez vezethet.

A cserélendő Galaxy S8 hátlap

A Galaxy S8 impozáns, már-már luxus benyomású külsővel érkezett. Ennek velejárója az üveg előlap és hátlap. A szépségért azonban kompromisszumot kell kötni, az üvegből készült hátlap rendkívül sérülékeny. Idővel elkerülhetetlen, hogy ne karcolódjon, és ne veszítsen az eredeti szépségéből.

Egy megfelelő minőségű ütésálló Samsung Galaxy S8 tok a segíthet megőrizni a telefonod eredeti épségét. A törött üveg hátlap felsértheti az ujjaidat, így nem érdemes sokáig várni a cseréjével.

A Galaxy S8 hátlap csere menete

A készüléket kikapcsoljuk, majd eltávolítjuk belőle a SIM-kártyát. Ahhoz, hogy a hátlapját le tudjuk választani, fel kell hevítenünk, mivel az alatta található ragasztóanyag erősen tartja. Egy hőlégfúvó segítségével egyenletesen melegítjük a hátlapot, majd ha elég hő érte, pengetőkkel aláékelünk, és egyenletes mozdulatokkal leválasztjuk a keretről.

Óvatosan kell bánnunk, hiszen a belső alkatrészek sérülékenyek, ráadásul a kamera mellett található az ujjlenyomat olvasó, amit nem szabad felsértenünk. Az új hátlap egy újabb ragasztóréteget kap, és felhevítjük. Addig tartjuk erős nyomás alatt, ameddig a ragasztóanyag megköt. Ha véget ért a szerviz folyamat, leteszteljük a készüléket.

Pro tipp

  • A domború hátlapot az akkumulátor púposodása is okozhatja. Ebben az esetben az akkumulátor cseréjére lesz szükség
  • Szerviznehézségi szint: 7/10