Galaxy S8 Plus kamera lencse csere 15.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Mikor van szükséged a kamera lencse cseréjére? Abban az esetben ha az már annyira kopott, karcolódott, illetve koszos, hogy a készült képek minőségét rontja. Szervizünkben minőségi alkatrészre cseréljük a régit.

A cserélendő Galaxy S8 Plus kamera lencse

A Samsung Galaxy S8 Plusba épített hátlapi kamera komoly tudású szerkezet, amellyel valóban minőségi képeket lehet készíteni. Természetesen a gyártó gondoskodott arról, hogy ne közvetlenül érintkezzen a külvilággal. A telefon hátlapjába építettek egy védőlencsét, amely felfogja a karcolódásokat és ütődéseket.

Ennek köszönhetően a kamera ritkán karcolódik és horzsolódik, a lencse azonban komoly igénybevételnek van kitéve. Cseréje viszonylag egyszerűbb, nem kell hozzá szétszerelni a készüléket.

A Galaxy S8 Plus kamera lencse csere menete

Miután kikapcsoltuk a készüléket és eltávolítottuk belőle a SIM-kártyát, erős hősugárzásnak tesszük ki. Ezt a belső hardvereknek el kell viselnie, azonban az akkumulátort rögzítő ragasztóanyag feloldódhat, és elmozdíthatja az alkatrészt, ezért fontos pontosan végezni a melegítést.

A hátlap eltávolítása előtt lecsatlakoztatjuk az ujjlenyomat szenzort. Ezután leválasztjuk róla a törött kamera lencsét, és újat helyezünk a hátlapra. Várunk, hogy a ragasztóanyag megszáradjon, és erőteljesen tapadjon.

Pro tipp

  • A megfelelő minőségi Galaxy S8 Plus tokok védelmet nyújtanak a lencsének is. Mivel oldalt és a végeken megemelt anyagúak, ezért egy esetleges esés során nem ők érik leghamarabb a földet.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10