Galaxy S8 Plus kijelző csere 92.990,- Ft Gyári felújított kijelző 89.990 Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Az erőteljesen karcolt, törött Samsung Galaxy S8 kijelzőjét érdemes minél hamarabb cseréltetni. Egyrészt az anyagi értékéből rengeteget levon, másrészt az egészségedre is káros lehet, mivel a mélyebb vágások felsérthetik az ujjad.

A cserélendő Galaxy S8 Plus kijelző

A Samsung Galaxy S8 kijelzőjét a kortárs telefonokkal összevetve, lelkiismeret-furdalás nélkül a legjobbnak mondhatjuk. A Galaxy S8-tól leginkább a kijelzőjének mérete és értelemszerűen a felbontása különbözteti meg. A fogásra is kényelmes telefon kijelzője rendkívül széles színskálában mutatja az élethű képeket, tűéles élekkel.

A Super AMOLED kijelző rendkívül könnyen sérül, elég egy kulcs ugyanabban a zsebben, esetleg egy erősebb zuhanás, vagy épp ütődés, a kijelzőn azonnal megjelennek a törések, horzsolódások. Mivel a készülék anyagi értékéből is sokat levon, érdemes minél hamarabb elhoznod hozzánk egy kijelző cserére. Fontos megjegyezni, hogy a használat során a kijelző elkerülhetetlenül sérülni fog. Elkerülheted a karcolódását, törését, egy Galaxy S8 Plus kijelzővédő üvegfólia beszerzésével.

s8_kijelzo

A Galaxy S8 Plus kijelző csere menete

A Galaxy S8 Plus kijelző csere cseppet sem egyszerű művelet. Ha van a készülékben SIM- illetve memória kártya, eltávolítjuk. A telefon kijelzőjéhez a hátlapján át tudunk hozzáférni. Felmelegítjük, majd ha elengedett a ragasztóanyag, felfeszítjük és leválasztjuk a keretről.

Az NFC kártya és csengőhangszóró külön-külön panelon kapott helyet, amit le kell csavaroznunk, ahhoz hogy eltávolítsuk. Utána férünk hozzá az akkumulátor csatlakozójához, amit kihúzunk az alaplapból az áramtalanítás érdekében. Ezután felmelegítjük, és erőteljes mozdulatokkal kimozdítjuk a helyéről.

Az alaplapból a csatlakozókat lecsatlakoztatjuk, és kicsavarozzuk a tartócsavarokat, ezután az alaplap is eltávolíthatóvá válik. Az alatta található vibramotort, beszédhangszórót szintén eltávolítjuk, végül megfordítjuk az üres telefont, felmelegítjük a kijelzőt is, és leválasztjuk a keretről. Egy újat illesztünk a helyére és visszaépítjük a kiemelt részeket, majd a szerviz legfontosabb része következik, a telefon alapos tesztelése.

Pro tipp

  • Az internetről rendelt, feltűnően olcsó alkatrészekre legalább annyira tekintsd fenntartással, mint az olcsó szervizekre. Nem tudhatod, milyen minőségű alkatrészt ültetnek a régi helyébe.
  • A munkafolyamat nehéz és hosszadalmas, ráadásul a készülékből mindent ki kell szerelni, így csak megfelelő tudású kollégák kezdhetnek hozzá. Otthon egyáltalán nem ajánljuk a cseréjét.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10