Galaxy S9 csengő hangszóró csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A csengő hangszóró meghibásodását mutatja, ha a bejövő hívás során nem ad hangjelzést vagy nem a megszokott hangerővel szólal meg a telefon. Kollégáink válogatott alkatrészekkel végzik el a szükséges cserét.

A Galaxy S9 csengő hangszóró meghibásodásának jelei:

  • A meghibásodást okozhatja a készülékbe jutott szennyeződés, az apróbb porszemek például zavarhatják a csengő hangszóró tiszta hangzását. Ezt egy alapos és óvatos tisztítással orvosolni lehet.
  • Amennyiben a telefon a fülhallgatót csatlakoztatva sem ad hangjelzést, a probléma forrása nem a csengő hangszóró meghibásodása. Ebben az esetben érdemes szervizben bevizsgáltatni a készüléket és elvégeztetni a szükséges javítást.
  • Extrém hatás (leejtés, ütődés) következtében sérülhet a csengő hangszóró. Szervizünkben az alkatrész cseréjével szüntetjük meg a hibát.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A telefonba minden esetben olyan alkatrészt építünk, ami funkcióiban teljesen megegyezik az elődjével, valamint 100%-ban sérülésmentes. A csere után nem kell többé aggódnod, hogy lemaradsz egy fontos telefonhívásról.

Miért válasszalak titeket?

  • Szervizünkben kizárólag tiszta és sérülésmentes alkatrészekkel dolgozunk. Raktárunkba csak szigorú ellenőrzésen átesett tartozékok kerülhetnek be.
  • Kollégáink több ezer telefon javítását végezték már el. Ismerjük a Samsung Galaxy készülékek gyengeségeit és kihívásait, így minden cserét szakszerűen végzünk el.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10