Galaxy S9 dock csatlakozó szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A dock csatlakozó meghibásodását jelzi, ha a készüléked nem a megszokott idő alatt vagy egyáltalán nem vesz fel töltést. Ez komoly problémát jelent neked, hiszen egy idő után nem tudod használni a telefonod, így az mindenképpen javításra szorul. Szervizünkben pár órán belül elvégezzük a dock csatlakozó szalagkábel cseréjét.

A Galaxy S9 dock csatlakozó szalagkábel meghibásodásának jelei

  • Por/szennyeződés hatására a dock csatlakozó eltömődhet. Ilyenkor az USB-C kábel nem csatlakozik rendesen, csak akkor tölt a készülék, ha mozgatod, csavargatod azt. Egy alapos tisztítással legtöbb esetben megszüntethető a probléma.
  • A telefon beázása miatt sérülhet, elszakadhat a dock csatlakozó szalagkábel. Ez esetben szükséges a szalagkábel cseréje

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A telefonba egy teljesen új dock csatlakozó szalagkábel kerül, mely raktárunkban szinte mindig azonnal rendelkezésünkre áll. A csere után újra egész nap elérhető lehetsz a mobilodon.

Miért válasszalak titeket?

  • Szervizeinkben kizárólag szerviztechnikus végzettséggel rendelkező kollégák dolgoznak, akik folyamatosan képzik, fejlesztik magukat.
  • Raktárkészletünk igazodik a piac aktuális kínálatához. Ritka az olyan alkatrész, ami nem áll azonnal rendelkezésünkre a javítás során.
  • A Smart Clinic szervizekben futárszolgálatot is igénybe vehetsz. Kézbesítőink akár már 2 napon belül eljuttatják neked elkészült telefonodat.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10