Galaxy S9 hátlap csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Egy törött hátlap esetén az ügyfeleink mindig mérlegelnek, hogy érdemes-e cserélni. A helyzet súlyosságától függ, legtöbb esetben ajánlott. Az ütődés során valószínűleg nem csak a hátlap sérült, ha ez kívülről nem is látszik. Miközben új hátlapot ültetünk a régi helyére, felmérjük a telefon állapotát. A telefont szervizterheltségtől függően 1-2 órán belül vissza is kapod.

A Galaxy S9 hátlap meghibásodásának jelei

  • A Galaxy S9 képes a vezeték nélküli töltésre, aminek ára az üvegborítású hátlap. Ez látszólag nem probléma, luxus érzetet ad, azonban rendkívül könnyen sérül, illetve törik.
  • A hátlap elválhat a készüléktől, ha a ragasztó elenged. Ez erőteljes hő hatására, illetve a púposodó akkumulátor miatt következhet be. 
  • Horzsolások esetén nem érdemes behozni a készüléket, de tudnod kell, hogy egy sérült hátlap jócskán csökkenti a telefonod értékét.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Az előzővel tökéletesen megegyező hátlapot illesztünk a régi helyére. Az új alkatrész pontosan illeszkedik, és megfelelően tart. A készülék továbbra is alkalmas lesz a vezeték nélküli töltésre. A munkafolyamat végén úgy érzed majd, egy új készüléket kaptál vissza.

Miért válasszalak titeket?

  • Örömmel mondhatjuk, tapasztalt szerviz vagyunk, üzletünkben több száz Galaxy telefon megfordult már.
  • Ha megérkezik egy új termék, kollégáink utánajárnak a fortélyoknak, amik elengedhetetlenek a biztonságos szereléshez.
  • Igyekszünk a gyorsaságra és hatékonyságra törekedni, nem ígérünk olyat, amit nem tudunk megcsinálni.