Galaxy S9 Plus beszédhangszóró csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A készüléked beszédhangszórója meghibásodott, ha a hívásaid során nem hallod beszélgetőpartnered vagy csak halkan, recsegve érzékeled, amit mond. Kollégáink szervizterheltségtől függően 2-3 óra alatt elvégezik az alkatrész cseréjét.

A Galaxy S9 Plus beszédhangszóró meghibásodásának jelei:

  • A beszédhangszóró meghibásodását azzal tudod kiszűrni, ha hívás közben kihangosítod a telefont. Abban az esetben, ha így sem hallod rendesen a beszélgetőpartnered, más probléma áll a háttérben, amit egy alapos kivizsgálással szervizünkben is ki tudunk szűrni.
  • A hangszóróba porszemek juthatnak, amik a különböző hangok frekvenciájára rezonálva átlyukaszthatják az alkatrészben található membránt. Erre a beszédhangszóró cseréje jelent megoldást.
  • Az alkatrész szintén javításra szorul, ha leejted a készüléked. Az ütődés hatására elmozdulhat az alkatrész, amit csak cserével tudunk megoldani.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A Galaxy S9 Plus beszédhangszórójának helyébe olyan alkatrészt építünk, ami előzetes tesztelésen esett át, így biztosan tökéletesen fog működni. A csere végeztével nem kell többször is visszakérdezned beszélgetőpartnerednél, hogy milyen információt próbál veled megosztani.

Miért válasszalak titeket?

  • Javításaink során nem kizárólag az adott meghibásodásra fókuszálunk, igyekszünk kiszűrni minden lehetséges problémát. Abban az esetben, ha nem várt hibát észlelünk, azonnal értesítünk róla.
  • Mielőtt egy alkatrészt felhasználunk, előzetes tesztelésen esik át. Szervizünkben kizárólag sérülésmentes tartozékokkal végzünk el javítást.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10