Galaxy S9 Plus dock csatlakozó szalagkábel csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha telefonod nem vesz fel töltést vagy nem a megszokott idő alatt teszi ezt, az a dock csatlakozó szalagkábel meghibásodását jelzi. Hozd el szervizünkbe készüléked, kollégáink még aznap elvégzik a szükséges javítást.

A Galaxy S9 Plus dock csatlakozó szalagkábel meghibásodásának jelei:

  • A telefon dock csatlakozója meghibásodhat, ha por vagy szennyeződés eltömíti azt. Ebben az esetben a töltő kábelt csak mozgatva, csavargatva tudod megfelelően csatlakoztatni. Ilyenkor egy óvatos és alapos tisztítás jelenthet megoldást.
  • Ha beázik a készüléked, az okozhat károkat a dock csatlakozó flexben is. Ne próbáld meg rizzsel megoldani a problémát, fordulj azonnal szakemberhez, különben nagyobb kár is keletkezhet a telefonban.
  • Komolyabb ütések következménye lehet a szalagkábel szakadása. Ebben az esetben cserélnünk kell az alkatrészt.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Raktárrról egyértelműen csak olyan alkatrészt használunk fel a javítás során, amit a saját készülékünkbe is bátran beépítenénk. A sérülésmentes dock csatlakozó behelyezése után nem kell aggódnod, hogy nem leszel elérhető telefonon, az új alkatrésszel ismét megfelelően fog tölteni a mobilod.

Miért válasszalak titeket?

  • Amint elkészülünk a javítással, azonnal értesítünk róla. Ha nincs időd eljönni érte a szervizünkbe, futárszolgálatunk is rendelkezésedre áll.
  • Raktárainkba kizárólag válogatott alkatrészek kerülnek be. Ezzel biztosítjuk, hogy olyan munkát végezzünk, amivel kétségkívül meg leszel elégedve.
  • Szerviztechnikus kollégáink folyamatosan képzik magukat. Ez alapvető fontosságú ahhoz, hogy a legújabb modellek javítását is szakszerűen végezzük el.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10