Galaxy S9 Plus hátlap csere 24.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Tudjuk, hogy sokan azon gondolkodnak, vajon érdemes-e cserélni egy törött Galaxy S9 Plus hátlapot. Ez a törés, karcolás mértékétől függ. Ha erőteljesen sérült, mindenképpen megéri cseréltetned a sérült alkatrészt. Kívülről felfrissül a telefon, belülről átvizsgáljuk, az értékét pedig újra az egekbe tornázzuk, mindezt 1-2 óra leforgása alatt.

A Galaxy S9 Plus hátlap meghibásodásának jelei

  • Ha nem tartottál a készüléken törésálló Galaxy S9 Plus tokot, valószínűleg a telefon leejtése után kerested fel honlapunkat. A karcolások, horzsolódások alapjaiban nem jelentenek problémát a készülék használata során, a nagyobb törések már igen.
  • Mivel a hátlap üvegborítású így a törések is leginkább pókhálószerű repedésekként mutatkoznak meg.
  • Amennyiben nagyobb hő érte a készüléket, a hátlap elválhat, ekkor újra kell ragasztanunk.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Természetesen egy olyan gyári minőségű alkatrész kerül a telefonra, ami az előzővel tökéletesen megegyezik. Ez tapintásban, színhűségben is visszaköszön. A telefon továbbra is tölthető vezeték nélkül, nem lóg ki a keretből, illeszkedése pontos.

Miért válasszalak titeket?

  • Habár sok videó kering a neten a Galaxy S9 Plus szétszereléséről, ez az életben egyáltalán nem ilyen egyszerű. Egy sor olyan probléma lép fel szerelés közben, amire te sem és a tapasztalatlan szervizek sem számítanak. Mi már kitapasztaltuk ezeket, mindenre felkészültünk.
  • Bármilyen belső meghibásodást észlelünk, telefonálunk. Amennyiben igényli ügyfelünk, a javítást elvégezzük. Ez természetesen az adatlapi meghibásodásokra is vonatkozik