Galaxy S9 Plus kamera lencse csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A készüléked kamerájával készített elmosódott, foltos képek oka a kamera lencse törése, karcolódása lehet. A problémát csak a lencse cseréje tudja megoldani, amit otthoni körülmények között semmiképp ne próbálj meg. Szervizünkben elfoglaltabb napokon is fél napon belül elvégezzük a szükséges javítást.

A Galaxy S9 Plus kamera lencse meghibásodásának jelei:

  • Fókuszálási problémát okoz, ha a lencse porosodott. Ilyen esetekben az elkészült képek életlenek lesznek.
  • A védőlencse karcolódhat vagy el is törhet egy komolyabb ütődés hatására. Ez okozza, hogy a kamera foltos, rossz minőségű fotókat készít.
  • A hátlapi kamera is összetörhet extrémebb ütés következtében. Ebben az esetben a kamerát kell cserélnünk.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A telefonba egy tökéletesen új kamera lencsét helyezünk, ami pontosan úgy fog funkcionálni készülékedben, mint az eredeti. A javítás után megint hibátlan minőségű képeket fogsz készíteni, hogy emlékeid a telefonodon is élesek maradjanak.

Miért válasszalak titeket?

  • Szervizünkben kizárólag olyan munkatársak dolgoznak, akik folyamatosan képzik magukat annak érdekében, hogy a legújabb modellek működését is ismerjék. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy javításainkat minden esetben szakszerűen tudjuk elvégezni.
  • Raktárainkba csak azok az alkatrészek kerülhetnek be, amelyeket nyugodt lelkiismerettel használnánk saját készülékeink szervizeléséhez is.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10