Galaxy S9 Plus vibramotor csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A telefon vibramotorjának meghibásodására kell gyanakodnod, ha az hívás esetén nem rezeg vagy csak akadozva képes ezt végrehajtani. Szervizünkben ideális esetben 3-4 óra alatt elvégezzük a rezgőmotor cseréjét.

A Galaxy S9 Plus vibramotor meghibásodásának jelei:

  • A rezgőmotor hibás működését jelzi, ha nem a megszokott módon szól, megfigyelhetően halkabban/hangosabban jelez. Ebben az esetben cserélnünk kell az alkatrészt.
  • A vibramotor meghibásodott abban az esetben is, ha csak akadozva vagy egyáltalán nem szól. Ezen szintén a csere tud segíteni.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

A készülékbe csak olyan alkatrészt építünk be, ami nem volt használva korábban, illetve teljesen sérülésmentes. Miután kicseréltük az alkatrészt, ismét hiba nélkül fog működni a telefon és azonnal jelezni fog, ha fontos hívást vársz.

Miért válasszalak titeket?

  • Raktárunkat folyamatosan töltjük fel alkatrésszel. Ez az alapja annak, hogy munkánkat megfelelő idő alatt, gördülékenyen tudjuk elvégezni.
  • Kizárólag olyan beszállítóval működünk együtt, akiben megbízunk. Nem dolgozunk olyan alkatrésszel, amelyről nem tudjuk biztosan mondani, hogy teljesen sérülésmentes.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10