Galaxy S3 kijelző LCD+touch csere 34.990,- Ft

Samsung Galaxy S3 kijelzője legtöbb esetben leesés vagy ütődés során sérül meg. Ez esetben az érintőüveg betörik, de az LCD kijelző sértetlen marad. Sajnálatos módon az ilyen esetekben is a teljes LCD kijelző csere az egyetlen járható út. Fordított esetben is -ha az LCD kijelző sérül és az érintőüveg sértetlen marad - mindkét alkatrészt cserélnünk kell.

A Samsung Galaxy S3 kijelzője egy 4,8", 720p(720*1280) érintőkijelző, melyet a gyártó Super AMOLED névre keresztelt. Általában leejtés vagy ütődés, esetleg egy pontra koncentrált erősebb nyomás hatására hibásodik meg. A Samsung Galaxy S3 kijelző cseréje körülbelül 25-30 perc alatt elvégezhető folyamat, szervizünkben egy kávé mellett megvárható.

A cserélendő Samsung Galaxy S3 kijelző

Bizonyára ismerős jelenség, amikor a telefon egy véletlen baleset folytán kicsúszik a kezünkből vagy leesik az asztalról. Ilyen esetekben általában a Samsung Galaxy S3 kijelzője - legtöbb esetben az érintőüveg rész, de olykor akár az LCD is - sérül. Szervizünkben kb. 25-30 perc alatt kicseréljük a rongálódott Samsung Galaxy S3 kijelzőt.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S3 első lépése, hogy miután üzemen kívül helyeztük a készüléket, eltávolítjuk annak hátlapját, valamint SIM és micro SD kártyáját is. Majd eltávolítjuk a Samsung Galaxy S3 kijelzőjének érintőüveg és LCD részét is. Az LCD rész eltávolítása kizárólag a Samsung Galaxy S3 szalagkábeleinek alaplapról való lecsatlakoztatása után lehetséges.

Pro tipp

  • Bár több internetes fórumon olvashatjuk, hogy a Samsung Galaxy S3 kijelző cseréje egyszerű folyamat, a meghibásodott alkatrészt ne próbáljuk meg otthon cserélni!
  • Új Samsung Galaxy S3 kijelző beszerzésekor mindig ügyeljünk a forrás ellenőrizhetőségére!
  • Szerelésnehézségi szint: 6/10