Galaxy S3 kijelző csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Samsung Galaxy S3 kijelzője legtöbb esetben leesés vagy ütődés során sérül meg. Ez esetben az érintőüveg betörik, de az LCD kijelző sértetlen marad. Sajnálatos módon az ilyen esetekben is a teljes LCD kijelző csere az egyetlen járható út. Fordított esetben is -ha az LCD kijelző sérül és az érintőüveg sértetlen marad - mindkét alkatrészt cserélnünk kell.

A Samsung Galaxy S3 kijelzője egy 4,8", 720p(720*1280) érintőkijelző, melyet a gyártó Super AMOLED névre keresztelt. Általában leejtés vagy ütődés, esetleg egy pontra koncentrált erősebb nyomás hatására hibásodik meg. A Samsung Galaxy S3 kijelző cseréje körülbelül 25-30 perc alatt elvégezhető folyamat, szervizünkben egy kávé mellett megvárható.

A cserélendő Samsung Galaxy S3 kijelző

Bizonyára ismerős jelenség, amikor a telefon egy véletlen baleset folytán kicsúszik a kezünkből vagy leesik az asztalról. Ilyen esetekben általában a Samsung Galaxy S3 kijelzője - legtöbb esetben az érintőüveg rész, de olykor akár az LCD is - sérül. Szervizünkben kb. 25-30 perc alatt kicseréljük a rongálódott Samsung Galaxy S3 kijelzőt.

A szerelés menete

A Samsung Galaxy S3 első lépése, hogy miután üzemen kívül helyeztük a készüléket, eltávolítjuk annak hátlapját, valamint SIM és micro SD kártyáját is. Majd eltávolítjuk a Samsung Galaxy S3 kijelzőjének érintőüveg és LCD részét is. Az LCD rész eltávolítása kizárólag a Samsung Galaxy S3 szalagkábeleinek alaplapról való lecsatlakoztatása után lehetséges.

Pro tipp

  • Bár több internetes fórumon olvashatjuk, hogy a Samsung Galaxy S3 kijelző cseréje egyszerű folyamat, a meghibásodott alkatrészt ne próbáljuk meg otthon cserélni!
  • Új Samsung Galaxy S3 kijelző beszerzésekor mindig ügyeljünk a forrás ellenőrizhetőségére!
  • Szerelésnehézségi szint: 6/10