Ultra Thin Wallet Book iPhone 8/7 Plus tok iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus

20.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Biztosan előfordult már veled is az a kényelmetlenség, hogy reggel a nagy kapkodás közepette otthon felejtetted a pénztárcádat. Ebben az esetben két dolgot tehetsz, vagy visszamész érte, persze ez nagy időveszteséggel jár, vagy a napodat mindenféle irat és pénz nélkül töltöd.

Mindkét eset roppant kellemetlen, és jobb elkerülnöd őket. Az Ultra Thin Wallet Book erre nyújt számodra lehetőséget. Valljuk be, a telefonról sokkal ritkábban felejtkezünk el, mint a bankkártyádról. Ebből az alapigazságból formálódott meg a védőtok, amely fuzionálja a pénztárca és telefontok tulajdonságait.

A tok felépítése leginkább egy pénztárcára hajaz. Legalábbis a külső bőr borítása, belső puha anyaga, ami az iPhone-t védi, és kialakított kártyatartó zsebe is erre enged következtetni.

Habár több tulajdonságú a tok, szerencsére nem kell kompromisszumot kötni a védelmi szintjével kapcsolatban sem. Illeszkedése tökéletes, kivágásai pontosak, rendkívül egyszerűen lehet benne a telefont használni. Természetesen extrémebb helyzetekre nem ajánlott a tok, de a mindennapi kihívásoknak könnyedén megfelel. Ráadásul 360°-ban véd, így az iPhone kijelzője kap egy újabb védőréteget, tehát sem a hátlapját, sem az előlapját nem érheti karcolódás a tokban.