Wallet Book Drop Safe iPhone 8/7 Plus tok iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus

22.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A Senna Wallet Book minden milliméterét átjárja a praktikusság. Ha megrögzötten keresed az innovációt, és nem elégszel meg a hétköznapi tárgyak szürkeségével, megfelelő tok lehet számodra a Wallet Book.

Mivel tud többet, mint egy egyszerű védőtok?

A kiegészítő lehetőségei a kialakításában rejtőznek. A Senna megpróbálta ötvözni a telefontokban azt a két tárgyat, amelyet talán a legtöbbször tartunk egy nap a kezünkben. Az iPhone 7 Plus védelme mellett, így kapott helyet a tok belsejében három kártya- és egy készpénztartó zseb is.

Az irattartó tulajdonságának hasznosságát akkor érzed majd igazán, ha egy rövidebb séta alkalmával nem kell levinned sem a táskád, sem pedig a pénztárcád magaddal. Nem csak kényelmesebb lesz az utad, de elfelejtheted azt az időszakot is, amikor reggelente haza kellett rohannod egy-egy iratodért, mert azt elfelejtetted magaddal vinni.

Másik hatalmas előnye, hogy a telefont az oldalára állítva megtartja és ezáltal egyfajta mini multimédiás eszközként funkcionálhat tovább. Ezt a lehetőséget a hátlapja hajthatóságával és nem kihajtható, törékeny alkatrészek segítségével éri el.

Az iPhone 8/7 Plus kijelzőjére hajtható előlapja megvédi a telefon képernyőjét a hajszálkarcolódásoktól, de a komolyabb törésektől nem. Ezekre jelenthet megoldást egy karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfólia beszerzése.

  • Hajtható hátlap, amely segítségével mini multimédiás eszközzé alakíthatod a készüléked
  • Tökéletes kivágások és pontos illeszkedés jellemzi, a legapróbb porszemek sem ékelődnek a készüléked és a védőtok közé
  • 360°-ban védi a telefont, így a kijelzője extra védelmet kap
  • 3 kártyát és képszpénzt is elrejhetsz a tokban
  • Visszafogott, letisztult külső
  • Kompatibilis: iPhone 8/7 Plus