Shoulderpod S2 The Handle Grip Smartphones

13.990,- Ft
Válassz típust!
S2
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Biztosan kerültél már te is abba a rendkívül bosszantó helyzetbe, amikor egy fontos életeseményt szeretnél megörökíteni, de a külső tényezők meggátolnak egy jó fénykép, vagy videó elkészítésében. Habár a legújabb csúcstelefonokba építenek képstabilizátort, emellett a gyártók igyekeznek szoftveresen is finomítani a felvett videók remegésén, de ez nem elég arra, hogy profi felvételeket készíts.

A kezed remegését saját magad nem befolyásolhatod, és a lépéseid lendületét sem csökkentheted annyira, hogy olyan képet kapj, mintha állványról videóznál. Ha valóban ki szeretnéd használni a telefonod technikai adottságait, és minőségi felvételeket készítenél vele, elhagyhatatlan számodra a Shoulderpod telefon tartója.

A kiegészítő három részből áll, összeszerelése egyáltalán nem jelenthet akadályt. Markolata minőségi keményebb fa, amelyet kellemes érzés kézben tartani. Maga a telefon foglalat pedig állítható méretű, ami garantálja, hogy a legtöbb készülék akár tokban is használható vele! A csomag tartalmaz még egy csuklópántot, aminek fontosságáról érdemtelen vitát nyitni. A Shouldprod képes kiegyensúlyozni a készüléket, ennek köszönhetően csökken a remegő videók és homályos képek száma.