Skech Crystal Huawei P10 Plus tok Huawei P10 Plus

5.990,- Ft
7.990,- Ft
Válassz típust!
Átlátszó
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Bizonyára már meguntad, hogy a készülékedhez sehol sem lehet normális tokot találni, az internetről és külföldről rendelt tokok pedig későn érkeznek, ráadásul a minőségüket sem lehet szép szóval illetni. Üzleteink polcain és webshopunk oldalain csak olyan termékeket találhatsz, amelyeket mi is örömmel használunk, és szívesen ajánlanánk a mindennapi használatra.

A Sketch átlátszó Huawei P10 Plus tokja ilyen. Felejtsd el az extra hajlékony és tapinthatóan középszerű kiegészítőket, a Crystal tok minden várakozásodat felülmúlja majd. Felhelyezése rendkívül egyszerű, tapadása lenyűgöző. A készüléket minden oldalról védi, de ami a legfontosabb: nem növeli a méreteit, emberközeli és kényelmes érzést nyújt. Nem kell attól tartanod, hogy az egyébként is méretes készülék megduzzad benne, ha eddig a zsebedben hordtad, innentől is ott fogod. Ha szeretnéd méltó módon megvédeni a legfontosabb készülékedet, és megválnál a rossz minőségű kiegészítőktől, a Sketch ultrakönnyű Huawei P10 Plus tokjával kezd. 

  • Tökéletes tisztaságú és átlátszó kiegészítő
  • A tapadása lenyűgöző és magabiztos
  • Tartása feszes, a kisebb ütődéseknek is ellenáll
  • Megemelt pereme megvédi a kijelzőt
  • Tuningold fel az autódat mobilos kiegészítőinkkel. 
  • Kompatibilis: Huawei P10 Plus