Skech Crystal iPhone X tok iPhone X

7.990,- Ft
Válassz típust!
Átlátszó
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A különböző gyártóknak nagy kihívást jelentett megfelelni az iPhone X felhasználóknak. Egyrészt olyan kiegészítőt kellett készíteni, ami megjelenésben is képviseli a telefon profizmusát, másrészt olyan erős védelmet kell nyújtania, ami többszöri leejtésnek és ütődésnek is ellenáll. Miért? Mert az iPhone X szervizelése rendkívül drága! A kijelző cseréje a százezer forintot is bőven átlépi, nem beszélve az üveghátlapról, amit gyakorlatilag bármilyen tárgy felsebez, legyen az egy kulcs, vagy épp némi aprópénz.

A Skech-nek sikerült meglépnie az elvárt szintet, és egy olyan terméket dobott piacra, ami méltán közönségkedvenc lett. A kiegészítő tökéletesen átlátszó, nem akarja uralni a telefont, mégis egy olyan védőburkot képez köré, ami elfeledteti a sérülésének a gondolatát is! Az átlátszó iPhone X tok tökéletes a mindennapok használatára, szinte kötelező darab. Csatlakozz azok közé, akik már nem féltik a készüléküket, és rendeld meg a Skech karcálló iPhone X tokot!

  • Összetett kiegészítő, kétrétegű felépítéséből adódóan jobban bírja az ütéseket
  • A lengéscsillapításnak köszönhetően elvezeti a keletkező energiákat az iPhone X vázától
  • Karcálló felület, tökéletes optikai tisztaságú
  • Oldalán megemelt perem védi a méregdrága OLED kijelzőt
  • Erősen ajánlott a tok mellé egy kijelzővédő üvegfóliát vásárolni.
  • Kompatibilis: iPhone X