Xperia porvédő-fülek 6.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A szóban forgó alkatrész a készülék por- és vízállóságáról hivatott gondoskodni. Ezért is kifejezetten kellemetlen, ha a védőfülek valamilyen oknál fogva leszakadnak a készüléktől. Ilyen esetekben számos helyen az a konklúzió, hogy a készülék elveszítette vízállóságát. Mi azonban budai Android szervizeinkben cserélni tudjuk a leszakadt Sony Xperia védőfüleit.

A cserélendő Sony Xperia porvédő fül

A porvédő fülek a mindennapi használat során bármikor tönkremehetnek, leszakadhatnak, ilyen esetekben pedig a telefon azonnal elveszíti vízállóságát. Erre a meghibásodásra sokáig egyetlen szerviz sem tudott hatékony megoldást kínálni, mi azonban ki tudjuk cserélni a sérült vagy leszakadt Sony Xperia porvédő füleket.

Sajnos nem szükséges feltétlenül nagy erőkifejtés ahhoz, hogy az alkatrész leszakadjon. A sokszori használat miatt a védőfülek elkopnak és egy idő után elválnak a készüléktől. Ha azt tapasztalod, hogy a vízállóságot biztosító védőfülek nem zárnak megfelelően, ne kísérletezz, inkább azonnal hozd el szervizünkbe az eszközt, hogy kicserélhessük a tönkrement alkatrészt. Így ugyanis elkerülheted a készülék beázását követő Sony Xperia ultrahangos tisztítást vagy a legrosszabb esetben szükségessé váló alaplap cserét.

A Sony Xperia porvédő fülek cseréje megközelítőleg 10 percet vesz igénybe, így még csak nem is kell hosszasan várakoznod, ha úgy döntesz, szervizes tapasztalattal rendelkező kollégáink segítségét kéred az alkatrész felszereléséhez.

A szerelés menete

A Sony Xperia porvédő-fül cseréje viszonylag egyszerű folyamat. Amennyiben rendelkezel egy arra alkalmas célszerszámmal, akár magad is beszerelheted az alkatrészt, azonban azt javasoljuk, inkább fáradj be szervizpontjaink egyikébe, hogy munkatársaink maguk végezhessék el a védőfülek cseréjét. Ez azért biztonságosabb módszer, mert mi rendelkezünk a szükséges eszközökkel és tapasztalattal ahhoz, hogy megfelelően felhelyezzük az új porvédő-füleket készülékedre.

Igény esetén akár ki is küldjük a szóban forgó alkatrészeket, azonban nem tudunk garanciát vállalni annak hatékony működésére abban az esetben, ha azt nem mi szereltük fel Sony Xperia készülékedre!

Pro tipp

  • Ha azt tapasztalod, hogy a Sony Xperia vízálló védőfüle nem zár teljes mértékben, érdemes a lehető leggyorsabban elvégezni az alkatrész cseréjét, elkerülve ezzel a komolyabb meghibásodásokat.
  • Szerviznehézségi szint: 2/10