Xperia XA1 akkumulátor csere 12.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Már eleged van abból, hogy a telefonod mindig lemerül, sohasem érnek el a barátaid, és a legváratlanabb esetekben kapcsol ki? Újítsd meg a készüléked egy akkumulátor cserével! Bízd szakértő kollégáinkra a nehéz munkafolyamat.

Az Xperia XA1 akkumulátor meghibásodásának jelei

  • Az Xperia XA1 akkumulátora használattól függően 1,5-2 éven keresztül fogja tudni a telefonodat megfelelő mennyiségű energiával ellátni.
  • Miután elfáradt az akkumulátor, a készülék sokkal gyorsabban merül, váratlanul kikapcsol, gyakorta újraindul.
  • A lítium-ion akkumulátorok az életük végén felpúposodnak, ezzel kárt téve a belső alkatrészekben. Ne várd meg a kellemetlen végeredményt, cseréltesd az alkatrészt még időben!

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Kisebb méretű telefonról beszélünk, ezzel együtt kisebb méretű akkumulátorról. Ez természetesen nem jelenti, azt, hogy sokkal kevesebb ideig bírná az XA1 egy új akkumulátorral, mint társai, hiszen a kijelzője is sokkal kevesebb energiát emészt fel. A készülékbe kerülő 2300 mAh-s akkumulátor, ahogy az elődje, 1,5-2 évig szolgálja majd ki a telefont.

Miért válasszalak titeket?

  • Kollégáink kezei alatt már több száz Sony telefon átment. Jól ismerik a készülékek belső felépítését, és találkoztak már a szerelés során elfőrorduló hibákkal is.
  • Beszállítóinktól csak olyan akkumulátorokat rendelünk, amiket még egyszer sem használtak.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10