Xperia XA1 hátlap csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A felhasználók általában elbagatellizálják a törött hátlapok jelentőségét. Pedig általában ezek mögött sokkal komolyabb problémák is húzódnak. Emellett nem csak az esztétikai értékéből veszít sokat a telefonon, de az anyagi értékből is. Mivel a törött üvegborítású hátlap elvághatja az ujjaidat, így érdemes minél előbb elhoznod a készüléked egy cserére.

Xperia XA1 hátlap meghibásodásának jelei

  • Ahogy a bevezetőnkben említettük, a hátlap meghibásodásának külső szemmel is észrevehető jegyei vannak.
  • A törött hátlap cseréje során érdemes megvizsgálni a belső alkatrészeket. Gyakran fordul elő, hogy egy mélyebb törés mögött komolyabb problémák állnak.
  • Az üvegborítású hátlap szép, de könnyen sérül. Ezért érdemes kiemelten figyelned rá, és minden esetben tokban tartanod.

Milyen alkatrészt építünk telefonodba?

Mivel a Sony nem csak egy színben adta ki a telefont, ezért mi sem csak egy színű alkatrészt tatunk raktáron. A készülékre épített hátlap karcmentes, tökéletes állapotban lévő, pontosan illeszkedő alkatrész.

Miért válasszalak titeket?

  • Ritkán találkozunk olyan problémával, amit ne tudnánk megoldani. Ez legfőképpen szerviztechnikus kollégáinknak köszönhető, akik az alaplapi javításokat is el tudják végezni.
  • Szervizünk több éves fennállása óta megtapasztaltuk a Sony telefonok javításának kihívásait, így minimálisra csökkentettük a szerelés során előforduló hibák számát.
  • Szerviznehézségi szint: 4/10