Xperia XZ Premium akkumulátor csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Talán a legirritálóbb problémáról beszélünk, ami már mindenkivel előfordult. A készülék váratlan kikapcsolása, gyors lemerülése az emberek idegeit könnyen felőrli. Javasoljuk, minél hamarabb hozd be készüléked szervizünkbe, hogy túless az Xperia XZ Premium elhagyhatatlan akkumulátor cseréjén.

Az Xperia XZ Premium akkumulátor meghibásodásának jelei

  • A lítium-ion akkumulátor legnagyobb problémája, hogy 400-500 feltöltés után elfárad. Ilyenkor gyorsabban merül, hamar kikapcsol, váratlanul újraindul.
  • A fent említett problémák kellemetlenek, de koránt sem végzetesek. Az akkumulátor felpúposodik az élete végén, ezzel kárt téve a belső alkatrészekben. Érdemes minél hamarabb cseréltetni.
  • Ha töltés közben nem vesz fel kellő mennyiségű energiát a készülék, lehet, hogy a töltésvezérlőjével van probléma. Ilyenkor azt az alkatrészt kell cserélni.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Hasonlóan az előzőhöz, lítium-ion akkumulátort ültetünk a régi helyére. Az alkatrész tökéletesen illeszkedik és passzol, a következő 1-1,5 évben remekül kiszolgálja energiával a készüléked.

Miért válasszalak titeket?

  • Többször hallottuk már ügyfeleinktől, hogy különböző szervizekben beültetett akkumulátorok akár 2-3 hónapon belül is felmondták a szolgálatot. Mi törekszünk arra, hogy csak olyan alkatrészt építsünk a készülékbe, amit hosszú időn keresztül nem érhet panasz.
  • A csere folytán előforduló hibákat szerviztechnikus kollégáink kiszűrik. Beépített gépparkunk és megfelelő célszerszámaink segítségével ezeket a hibákat minimalizálni tudtuk.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10