Xperia XZ Premium kijelző csere 44.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A törött, karcos, horzsolt kijelzőt érdemes még azelőtt lecserélni, mielőtt teljesen használhatatlanná válna a készülék. Raktárkészleteinket folyamatosan bővítjük, szakképzett munkatársaink magabiztos kezekkel cserélik az Xperia XZ Premium hibás kijelzőjét.

Az Xperia XZ Premium kijelző meghibásodásának jelei

  • A kijelző meghibásodását könnyedén észreveheted, hiszen legtöbb esetben szemmel is jól látszik. (törött, karcos, repedt, horzsolt)
  • Előfordulhat, hogy olyan mélyebb mikrokarcok keletkeztek rajta, amit csak szemet megerőltetve lehet észrevenni, ezeket leginkább az ujjaiddal tudod kiszűrni. Húzd végig az ujjad a kijelzőn, ha érzed a vágásokat, érdemes elgondolkodni a cseréjén.
  • Ütődésekkor elszakadhat a kijelző szalagkábele, ezáltal teljesen elsötétül. Sajnos ebben az esetben nincs lehetőség a kábel cseréjére, az egész panelt ki kell szerelni, és újat építeni a helyére.

Milyen alkatrészt építünk a telefonodba?

Az Xperia XZ Premium volt az első okostelefon, ami 4K kijelzővel érkezett, természetesen szervizeinkben is egy 4K felbontású kijelzőt építünk a régi helyére. A csere után a készüléket karc- és horzsolásmentesen kapod vissza, nem csak az esztétikai, de anyagi értékét is visszanyeri.

Miért válasszalak titeket?

  • A Sony telefonok szerelése nem gyerekjáték, sajnos az Xperia XZ Premium esetében sem beszélhetünk könnyű szerelésről. Habár neten sok videót találni, ahol bemutatják a szerviz folyamatát, élőben ez sokkal nehezebb.
  • Kollégáink több száz Xperia készüléket szereltek már, ismerik a kihívásokat, így a hibázási lehetőség minimálisra csökken.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10