Xperia Z2 előlapi kamera csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A cserélendő Xperia Z2 előlapi kamera

Az Xperia Z2 előlapi 2 MP-es kamerájának érdekessége, hogy hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a hátulsó főkamera. Azaz használható vele a HDR mód, amivel sokkal nagyobb mélyszélességű képeket készíthetünk. Továbbá, helyet kapott a telefonban a Timeshift Burst funkció is, ami azt jelenti, hogy a telefon 2 másodperc alatt 60 fotót készít, ráadásul még az exponáló gomb lenyomása előtt 30 darabot. Azaz sokkal könnyebben és ügyesebben kaphatunk el fontos pillanatokat, mint azelőtt.

A telefon leesésének. porosodásának következtében azonban a kamera roncsolódhat, a minősége is rosszabbodhat. Szervizünkben vállaljuk ezen kamerák cseréjét is, fontos kiemelnünk, hogy a a telefon ragasztóanyagának száradása miatt, a munkafolyamat fél napot vehet igénybe.

Az Xperia Z2 előlapi kamerája csere menete

A telefon előlapi kamerájának cseréjéhez jó alaposan fel kell tárni a készüléket. A hátlap leolvasztásához, egy erre speciális eszközzel dolgozunk, amely segítségével felolvasztjuk a a telefonban lévő megkötött ragasztóanyagot. Amikor a ragasztóanyag feloldott, egy tapadókoronggal felfeszítjük a hátlapot, és pengetőkkel leválasztjuk a telefonról. Ez a folyamat nagy odafigyelést igényel, ha nincsenek meg hozzá a szükséges eszközök, akkor könnyen megsérthetjük vele telefonunkat. Az akkumulátor eltávolítása után szabaddá válik a telefon hangszórója és antenna egysége, ami szintén eltávolítunk. A mágneses szalagkábelt kihúzva, az alaplap is kibontható, ami mögött találjuk az előlapi kamerát.

Az Xperia Z2 telefon ragasztóanyag száradása miatt az előlapi kamera cseréje fél napot vesz igénybe.

Pro tipp

  • Amennyiben nem szeretnél pluszt, felesleges pénzt költeni a kamera cseréjére, előzd meg egy tok vásárlásával. Nálunk minőségi tokok közül válogathatsz.
  • Szerviznehézségi szint: 10/7