Xperia Z2 középkeret csere 19.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A cserélendő Xperia Z2 középkeret

A Sony gondoskodott róla, hogy olyan mobilt dobjon piacra, amely a mostani hardveres és szoftveres elvárásoknak bőven megfelel. A telefon vízálló, ráadásul a legjobbra értékelt P8-as szintű víz elleni védelmet kapta. Azonban a telefon leesésének, vagy bármely tárgyhoz való odaverésének következtében a külseje eltörhet, A középkeret arra való, hogy megóvja a telefont a kisebb esésektől, azonban ha túl nagy erővel éri a földet, esetleg rossz helyre érkezik, akkor a középkeret törésével is számolnunk kell. Esztétikai szempontból sem elhanyagolhatatlan, azonban sokkal komolyabb, szabad szemmel nem látható károkat okozhat. Érdemes addig megjavítani, ameddig a telefon többi alkatrészében nem keletkezik kár. Szervizünkben 2 éves garanciával vállaljuk a Sony Xperia Z2 telefon középkeretének cseréjét. A munkafolyamat, a ragasztóanyag megkötése miatt, fél napot vesz igénybe.

Az Xperia Z2 középkeret cseréje

Szervizünkbe behozott kikapcsolt telefonodból elsőre eltávolítjuk a Sim kártyát és annak tartóját. Majd hőfúvásos rendszerrel addig melegítjük a telefon hátoldalát, ameddig az alatta található kötőanyag fel nem old. Miután felmelegedett, a telefon hátoldalára illesztünk egy tapadókorongot, és pengetők beékelésével felszabadítjuk a hátoldalát. Az eljárást óvatosan kell végezni, hiszen a telefon hátoldala sérülékeny, ha nem kellő tudással és megfelelő technikai eszközökkel végezzük, akkor a telefon hátoldalában könnyen keletkezhet kár. Miután felszabadítottuk, hozzáférhetünk a telefon belsejéhez. A középkeret csere azzal jár, hogy az Xperia Z2 összes részét kibontjuk, azaz az akkumulátort, csavarokat, alaplapot, szalagkábelt, mikrofonokat, kamerákat is. Ezután az új középkeretre építjük rá a régi alkatrészeket.

A telefonban található kötőanyag száradási idejének következtében a munkafolyamat fél napot vesz igénybe.

Pro tipp:

  • A kijelzőt sok-sok tárgy karcolhatja. Előzd meg az Xperia Z2 kijelzőjének cseréjét egy üveg kijelzővédővel, hogy megkíméld magad, a későbbi anyagi károktól.
  • Szerviznehézségi szint: 10/10