Xperia Z2 mágneses töltő csatlakozó flex kábel csere 11.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A cserélendő Xperia Z2 mágneses töltőcsatlakozó flex kábel

Amennyiben a telefonod akár számítógépre, akár hálózati adapterre kötve lassan tölt, vagy egyáltalán nem tölt, akkor a töltőkábellel, vagy magával a telefonnal lehet probléma. Próbáld meg másik hálózati adapterre dugni a telefonod, hátha csak a te töltőd kontaktos. Ha egy másik töltőkábellel sem tölt, az azt jelenti, hogy a telefonodban, legnagyobb eséllyel a mágneses töltőkapcsoló flex kábelével lehet a probléma. A szervizünkben 2 év garanciát vállalva rá cseréljük ki a hibás alkatrészt, az Xperia Z2 telefon ragasztásának száradási idejét beleszámolva, fél nap alatt.

Az Xperia Z2 mágneses töltőcsatlakozó flex kábel menete

Szervizünkben a kikapcsolt telefont legelsőre a SIM kártyától és annak tartójától szabadítjuk meg. Majd egy hőfúvásos rendszerrel addig melegítjük a telefon hátoldalát, ameddig annak ragasztó anyaga fel nem old. Miután ez megtörtént tapadó korong és pengető segítségével leválasztjuk a hátoldalát, így hozzáférve a telefon belső részéhez. Az akkumulátort csatlakozásait leválasztjuk, majd a fogócsavarokat kicsavarozzuk. Ezután a telefon aljában található panelt bontjuk ki. A kábel cseréje után visszaépítjük a telefont, új ragasztóanyagot rakunk rá, és megvárjuk amíg megszarad

Ki kell emelnünk, hogy a Sony Xperia Z2 telefonnál használt ragasztóanyag száradási ideje miatt, a munkafolyamat egy fél napig is eltart.


Pro tipp

  • Ne terheld a telefonod olyan kábelekkel, amelyeknek kétes a minősége. Nálunk megfelelő minőségben találsz hálózati adaptert is.
  • Szerviznehézségi szint: 10/7