Xperia Z4 kijelző csere 29.990,- Ft Gyári kijelző 34.990 Ft | Utángyártott kijelző 29.990 Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Sony Xperia Z4 kijelzője - a legtöbb okostelefonhoz hasonlóan - két részből áll, az érintőüvegből és az LCD-ből alkatrészből. A készülék ezen része általában valamilyen mechanikai behatás következtében hibásodik meg, általában leejtés vagy ütődés hatására. Előfordulnak olyan esetek, hogy csupán az érintőkijelző vagy csak az LCD sérül, azonban ilyenkor is a teljes Sony Xperia Z4 kijelző cseréje szükségeltetik.

A Z4 kijelzője a megszólalásig hasonlít az elődmodell, a Z3 megjelenítőjére úgy teljesítményben, mint méretben. Ennek megfelelően pedig az alkatrész javítása, valamint meghibásodásának esetleges okai is majdhogynem megegyeznek.

A cserélendő Sony Xperia Z4 kijelző

Számos alkalommal írtunk már arról, hogy szervizeinkben a különböző okostelefonok és tabletek kijelzőjének cseréje a leggyakrabban előforduló javítási folyamat. Nincs ez másképpen az Xperia széria Z4-es modelljének esetében sem, hiszen ezen készülék érintőüvege sem törik nehezebbe, mint például az elődmodell megjelenítője.

Sokan nem is tudják, hogy egy esetleges kijelző törés esetén bár megtörténhet, hogy vagy az érintőkijelző vagy az LCD sértetlen marad, mégis a teljes Sony Xperia Z4 kijelző cseréje szükségessé válik. Ha betört a kijelződ, nem érdemes sokáig halogatnod az alkatrész cseréjét, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy a törött megjelenítő további hibajeleket generál a készüléked alkatrészeiben. Arról nem is beszélve, hogy egy szilánkosra tört kijelző akár a tulajdonos kezét is felsértheti.

A szerelés menete

A Sony Xperia Z4 kijelző cseréje megegyezik a legtöbb oksotelefon modell javítási folyamataival. A javítás első lépése, hogy eltávolítjuk a Z4 hátlapját. Ezek után az akkumulátor szalagkábelének és magának az akkumulátorának eltávolítása következik. Miután pedig eltávolítottuk a telefon rezgőmotorját, illetve a különféle perifériákat, eltávolíthatóvá válik a megsérült alkatrész.

 A Sony Xperia Z4 kijelző csere megközelítőleg fél órát vesz igénybe, mely idő alatt a szerelést figyelemmel kísérheti szervizeink valamelyikében. Javításainkra garanciát vállalunk.

Pro tipp

  • A teljesen gyári kijelzőket hirdető viszonteladóktól óvakodjunk, gyári kijelzőt ugyanis kizárólag az újonnan vásárolt készülékekben találunk.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10