Xperia Z5 beszéd hangszóró csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Sony Xperia Z5 beszéd hangszóró csere akkor indokolt, ha telefonáláskor nem hallod a vonal másik végén beszélő felet, viszont kihangosítva a készülék alsó hangszóróján keresztül megfelelően hallható.

A cserélendő Sony Xperia Z5 beszéd hangszóró

Ha nem hallod telefonáláskor a beszélgető társad, akkor valószínű, hogy meghibásodott a beszéd hangszóró. Érdemes letesztelned, hogy telefonálás közben kihangosítod a készüléket vagy csatlakoztatod hozzá a fülhallgatót. Ha e két esetben megfelelően hallható a másik fél, akkor bebizonyosodott, hogy meghibásodott a hangszóró, így szükséges a Sony Xperia Z5 beszéd hangszóró csere.

Általában a telefon felső részének sérülése okozhatja a beszéd hangszóró meghibásodását, vagy ha valamilyen módon bejut a nedvesség a telefon belsejébe. Amint telefonod belsejét víz éri, javasoljuk, hozd el hozzánk egy ultrahangos tisztításra, ezzel csökkentve a később jelentkező problémák lehetőségét.

A Sony Xperia Z5 beszéd hangszóró csere menete

A szervizelés 0. lépése a telefon kikapcsolása. Utána leválasztjuk a középkerethez ragasztott hátlapot, majd óvatosan kivesszük az akkumulátort. Eltávolítjuk az előlapi és hátlapi kamerát, majd kiszereljük az oldalsó gombok szalagkábelét, valamint a csengő hangszórót, végül kivesszük az alaplapot. Így már megfelelően hozzáférünk a meghibásodott beszéd hangszóróhoz. Az új Sony Xperia Z5 beszéd hangszóró helyére illesztése után kezdődhet a készülék összeszerelése. A hátlap ragasztásának száradása miatt a teljes szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • Legelőször győződj meg róla, hogy telefonáláskor megfelelő-e a hangerő szintje.
  • Szerviznehézségi szint: 6/10