Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó csere 14.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

Ha nem hallható az Xperia Z5 fülhallgatóján keresztül az elindított audio vagy médiafájl, akkor valószínű, hogy meghibásodott a csatlakozó, ezért az Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó csere szükséges.  

A cserélendő Sony Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó

A Sony Xperia Z5 tetején lévő fülhallgató jack csatlakozó esetenként eltömődhet apró szennyeződésekkel, amik feltapadnak a falára, így meggátolva a megfelelő kapcsolat létrejöttét az aljzat és a fülhallgató között. Ilyenkor egy alapos, de óvatos tisztítással kiküszöbölhető a hiba. Abban az esetben, ha nedvesség éri a fülhallgató jack csatlakozót, akkor a belsejében végbemenő oxidációs folyamatok szintén meggátolhatják a kapcsolat létrejöttét, viszont jó hír, hogy ilyenkor szervizünkben ultrahangos tisztítással megoldhatjuk a problémát.

Sony Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozó csere menete

Legelőször eltávolítjuk a középkerethez ragasztott hátlapot, majd kivesszük óvatosan az akkumulátort. Ezt követően kivesszük az előlapi és hátlapi kamerát, valamint kiszereljük az oldalsó gombok szalagkábelét és a csengő hangszórót. Az alaplap kiszerelése is szüksége ahhoz, hogy hozzá férjünk a fülhallgató jack csatlakozóhoz, így a többi rácsatlakoztatott szalagkábel leválasztása után kiszereljük az alaplapot is. Végezetül a meghibásodott csatlakozó helyére beillesztjük az új Sony Xperia Z5 fülhallgató jack csatlakozót, majd összeszereljük a készüléket. A hátlap ragasztásának száradása miatt a szervizelés kb. 3-4 órát vesz igénybe.

Pro tipp:

  • A csatlakozó beázása esetén az ultrahangos tisztítást javasoljuk.
  • Szerviznehézségi szint: 8/10