Xperia Z5 kijelző csere 34.990,- Ft

Kérdése van? Hívjon minket: +36 30 630 22 77

A Sony Xperia Z5 kijelzője egy érintőüvegből + LCD-ből áll, de mivel a két modul egybe van építve, ezért külön-külön történő javításuk nem lehetséges, így ha valamelyik komponens sérül, a teljes kijelző cseréje szükséges.

A cserélendő Sony Xperia Z5 kijelző

A Z5 egy 5,2 colos IPS kijelzővel van ellátva, 1920x1080 felbontással.

Kijelző cserével általában akkor keresnek fel minket, ha az érintőképernyő egy komolyabb ütés hatására pókhálósra törik, ami gátolja a készülék használatát. A törött Z5 kijelzőt tanácsos minél előbb szervizbe vinni, nehogy tovább repedjen, és a szilánkok felsértsék a kezünket.

Az Xperia Z5 kijelző cseréje megközelítőleg fél órát vesz igénybe, amit budai szervizünkben kényelmesen meg is lehet várni. Fontos kiemelni, hogy előfordulhat, hogy csak az érintőüveg törik be, míg az LCD sértetlenül megússza a dolgot, de mivel a modulok külön-külön történő javítására nincs lehetőség, ezért minden esetben szükséges kicserélni a teljes kijelzőt.

A Sony Xperia Z5 kijelző csere menete

A Sony Xperia Z5 kijelző cseréjét a készülék kikapcsolása után, a hátlap eltávolításával kezdjük, majd az akkumulátor, a beszédhangszóró és a vibramotor következik. Ezután a készülék antennájának szalagkábelét lecsatlakoztatjuk az alaplapról, és hozzálátunk Z5 kijelző cseréjéhez.

Pro tipp

  • Használjunk védőfóliákat és védőtokokat, hogy megelőzzük a baleseteket.
  • Szerviznehézségi szint: 7/10