Ultra Hybrid iPhone 6s/6 tok iPhone 6s, iPhone 6

7.990,- Ft
Válassz típust!
Fekete
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Hogy miért az egyik legnépszerűbb tokunk az Ultra Hybrid? Azért, mert minden meg van benne, amit egy mindennapi használatra tervezett iPhone toktól elvárna az ember. A tokról áradó intelligencia az egyszerűségében és rátermettségében rejlik, ami miatt méltán érdemli ki mai napig a dobogós helyezéseket az eladási listáinkon.

Olyan tokot keresel, ami alig ad hozzá az iPhone-od súlyához, és nem húzza le a zsebed, ha benne tartod? Pipa.
Olyan tokot keresel, amely 360°-ban lefedi a készüléked, mégsem takarja el annak szépségét, sőt esztétikailag talán még hozzá is tesz? Pipa.
Olyan tokot keresel, amely már bizonyított minőségben és megbízhatóságban egyaránt? Pipa.

A Spigen számos termékével bizonyította már létjogosultságát a telefonos kiegészítők piacán, ezzel a gyártóval egyszerűen nem lehet tévedni!

  • Két rétegből felépülő iPhone 6 védőtok, amely megvédi készüléked a karcolódásoktól, és a kisebb ütődésektől
  • Tökéletes illeszkedése és pontos kivágásai nem csak a telefon kényelmes használatát biztosítják, de nem engedik be a legkisebb porszemeket sem, ezáltal belülről sem karcolódik a készülék. 
  • Stílusos és praktikus, hátlapja átlátszó, így nem takarja el a méltán népszerű Apple logót.
  • A jó tapadást és a gombok kiemelt védelmét az iPhone tok oldalán végighúzódó gumírozott réteg biztosítja.
  • Lekerekített sarkai elvezetik az ütéskor keletkező energiákat, így sokkal kevesebb az esélye, hogy egy-egy rossz mozdulat után a telefonod használhatatlanná törjön.
  • Ne feledd! Az Ultra Hybrid az iPhone oldalát és hátlapját takarja, de a kijelzőjét nem! Így a teljes védelemért mindenképpen ajánlott a legújabb generációs iPhone 4D kijelzővédő fóliát beszerezned!