Stilmind Jet Set Flip iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

8.990,- Ft
11.990,- Ft
Válassz típust!
Gold
Micro Silver
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

A lenyűgözően fémes, ezüstös hatás, amit a Jet Set Flip kelt, már nem lehet ismeretlen a számodra.  A Stilmind az előző iPhone 6s/6-ra készített Jet Set-ből merített ihlettel készítette el az iPhone 8/7-re kapható Jet Set Flip tokot. A csiszolt fémes stílus ennél a kiegészítőnél is visszaköszön, így kelti egy igazi bőrönd hatását. A külső burokkal bevont jellegzetes bordás szerkezete erősíti az ezüstös markáns kivitelt, a digitális nyomtatással készült minták pedig tovább fokozzák a luxus érzetét a kiegészítőn.

A tok használata extra kényelemmel is jár, ugyanis a telefon mellé elrejthetsz benne egy kártyát is. A Jet Set Flip karcálló kemény polikarbonát bevonattal rendelkezik, ami a telefon teljes egészét lefedi, beleértve a kijelzőjét is, így valóban 360°-ban védi a készüléked a külső tényezők ellen.

A karcmentes, tökéletes állapotban lévő kijelző sokat dob a telefon értékén. Érdemes a tok mellé karc- és ütésálló kijelzővédő üvegfóliával védened a telefonod képernyőjét a hegyes tárgyakkal szemben.

  • Csiszolt, fémes stílus jellemzi
  • A telefont 360°-ban körbeöleli
  • Praktikus kártyatartó foglalat a tokban
  • Belseje minőségi műbőr borítású 
  • Kompatibilis: iPhone 8/7