Stilmind Kaiser II iPhone 8/7 tok iPhone 8, iPhone 7

8.990,- Ft
11.990,- Ft
Válassz típust!
Champagne Gold
A kiválasztott típus jelenleg sajnos nincs készleten, kérjük adja meg nevét és e-mail címét, majd kattintson az "értesítést kérek" gombra, hogy tájékoztathassuk!

Az iPhone 8/7 tulajok egyik kedvenc Stilmind terméke a lélegzetelállító kivitelezésű és fejedelmi külsővel megáldott Stilmind Kaiser II.

Erőteljes szilárd borítása megbízhatóan védi a készüléked a külső behatásoktól. Vele kontrasztot alkotva, a belsejét puhára tervezték, ezért a benne lévő telefon hátoldala sem karcolódik. Rugalmas váza elvezeti és elnyeli a nagyobb eséskor keletkező energiákat, így azokkal nem a telefonodnak kell megküzdenie. Annak érdekében, hogy egy zuhanás után ne az iPhone kijelzője érje elsőre a földet, a tok előlapi peremét megemelték.

Habár a Kaiser II fizikai jellemzői csábítóak, nem mehetünk el az esztétikai értéke mellett sem. A Stilmind divattervezőkkel dolgozik a gyártott tokjai külsején, hogy azok mindig stílusosak és modernek legyenek. A telefontok hátlapján található cikk-cakk mintázat modern és figyelemfelkeltő. Meglepő, hogy a játékos minta ellenére az iPhone tok meg tudta tartani a gyártótól megszokott eleganciát. Ráadásul karcálló borítást kapott, azaz hosszú használat során sem fog elhasználódni, így egy jó ideig nem kell majd új tok vásárlásán gondolkodnod. Kivágásai tökéletesen illeszkednek, nem akadályoz meg a tok sem a fényképezésben, sem pedig a telefon töltésében.

  • Kemény karcálló külső, puha könnyed belső
  • Több réteg, rugalmas váz, amely elnyeli az ütéskor keletkező energiákat
  • Megemelkedett perem, amely a telefon kijelzőjét védi
  • Divattervezők által megálmodott stílusos és modern külső
  • Tökéletes illeszkedés, pontos kivágások
  • Kompatibilis: iPhone 8/7